Τι ήταν αυτό που φωτογράφησε το Ρωσικό διαστημικό σκάφος Phobos II  πριν εξαφανιστεί στον Άρη;
Τι ήταν αυτό που φωτογράφησε το Ρωσικό διαστημικό σκάφος Phobos πριν εξαφανιστεί στον Άρη;

Στις 27 Μαρτίου του 1989, η πρώην Σοβιετική Ένωση κατευθύνει το διαστημικό σκάφος της προς τον Άρη , τον Phobos Β, ενώ είχε φτάσει στον πλανήτη Άρη, ξαφνικά χάθηκε η επαφή με τον δορυφόρο. Κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει τι είχε συμβεί.

Κάτι τράβηξε την προσοχή των ερευνητών των UFO, υπήρχαν πληροφορίες ότι ένα κολοσσιαίο εξωγήινο αντικείμενο είχε χτυπήσει το σοβιετικό σκάφος .

Το Phobos Β (Φόβος) εξαφανίστηκε στις 27 Μαρτίου στις 3:50 μ.μ. (ώρα Μόσχας), ξαφνικά.Οι μηχανικοί που ηταν υπεύθυνοι για την αποστολή ανέφεραν ότι το σκάφος άρχισε να ξεφεύγει από τον έλεγχο, πιθανώς λόγω ενός σφάλματος στη λειτουργία του υπολογιστή ή λόγο μιας σύγκρουσης με ένα άγνωστο αντικείμενο.

Αρκετά μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας ανέφεραν την περίεργη εξαφάνιση του. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Vremya της σοβιετικής τηλεόρασης, εν τω μεταξύ, αφιέρωσε ένα μεγάλο χρόνο για να αναφέρει κάποιες πληροφορίες σχετικά με κάποιες παράξενες φωτογραφίες που είχε στείλει πριν χαθεί η επαφή οριστικά. Οι εικόνες έδειξαν μια περίεργη σκιά στην επιφάνεια του Άρη με τη μορφή UFO.

Οι επιστήμονες περιέγραψαν την εικόνα ως «ανεξήγητη» , αλλά ανέφεραν ότι δεν θα μπορούσε να είναι μια οπτική ψευδαίσθηση η μια σκιά, γιατί είχε παρθεί και από την κάμερα υπέρυθρης ακτινοβολίας που καταγράφει το υπέρυθρο φως.Οι μεταγενέστεροι υπολογισμοί ανέφεραν ότι η "σκιά", σαν ιπτάμενος δίσκος, μπορεί να έχει μήκος περίπου είκοσι χιλιομέτρων η "σκιά" ενός τεράστιου διαστημοπλοίου.

Σοβιετική διαστημική υπηρεσία Glavkosmos δημιούργησε μια ειδική επιτροπή για να διερευνήσει τις αιτίες αυτής της απώλειας, και δεν ανακάλυψαν την αιτία, δήλωσε ο διευθυντής του Glavkosmos.

Οι επιστήμονες εξέτασαν ακόμη και μερικά πλάνα που είχε στείλει στη Γη, αλλά έθεσαν περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις. Η τελευταία εικόνα που είχε στείλει,και η οποία δεν είχε ακόμη δημοσιοποιηθεί, ήταν ακόμα πιο παράξενη. Όπως είπε ένας Βρετανός επιστήμονας, προφανώς, οι Σοβιετικοί είδαν κάτι που δεν έπρεπε να είναι εκεί.

Η "Σκιά" που φωτογράφησε το Phobos II πριν χάσει την επαφή με τη Γη ηταν ένα κολοσσιαίο εξωγήινο πλοίο;
Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει μια επίσημη δήλωση σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη με το Phobos II. Ωστόσο,ένας συνταγματάρχης της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρωσίας, δήλωσε ότι η Πολεμική Αεροπορία της Σοβιετική ένωσης και της KGB είχε αποδείξεις σύμφωνα με τις τελευταίες φωτογραφίες που ελήφθησαν για ένα κυλινδρικό σχήμα κοντά του, λίγο πριν του εξαφάνιση του.

Η Μαρίνα Πόποβιτς(Μarina-Popovich) έδωσε συνέντευξη Τύπου όπου έδειξε τις φωτογραφίες. Η παρουσίαση έγινε με τον Colin Andrews, έναν Βρετανό ερευνητή.

Σε μια συνέντευξη τύπου της Δρ Μαρίνα Ποπόβιτς, που πραγματοποιήθηκε το 1991 αποκάλυψε ένα κοινό μυστικό :
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η Πόποβιτς ανέφερε ότι η Σοβιετική Ένωση είχε κομμάτια διαφορετικών εξωγήινων σκαφών έως και πέντε απο συντριβές UFO στις ακόλουθες θέσεις: Νοβοσιμπίρσκ, Ταλίν / Εσθονία, Ordzhonikidze στον Καύκασο, Dalnegorsk (1986) και απο την έκρηξη της Τουνγκούσκα της Σιβηρίας, στο γνωστό περιστατικό του 1908 ,όπου ένα UFO εξερράγη στην ατμόσφαιρα προκαλώντας έκρηξη με τη δύναμη χιλιάδων ατομικών βόμβων στον ουρανό της Σιβηρίας, και οχι "επίγεια φυσικής προελεύσεως" όπως γράφει ψευδώς η wikipedia, όπως κάνει σε πολλά "ενοχλητικά" θέματα και την έχουν και για έγκυρη πηγή.

Γιαυτό και στην αποστολή στην περιοχή το 1927. Προς έκπληξη των επιστημόνων, δεν βρέθηκε κανένας κρατήρας όπως γίνεται με την πτώση μετεωρίτη κτλ . Υπήρχε μία περιοχή καμένων δένδρων διαμέτρου περίπου 50 χιλιομέτρων.

Η Πρωτότυπη φωτογραφία του πιθανού αντικειμένου λίγο πριν το Phobos II χάσει την επαφή με τη Γη, εκτός την "σκιάς" ενός τεράστιου διαστημοπλοίου στην κεντρική εικόνα θα μπορούσε να ηταν ένα μαύρο UFO. Τι συνέβη με το Phobos II; ένα γιγάντιο σκάφος ίσως συγκρούστηκε ή κατέστρεψε Phobos II;

Σημειώνεται ότι ο Φόβος, το ένα από τα δύο φεγγάρια του Άρη απο οπού είχαν δώσει και το όνομα (το άλλο είναι ο Δείμος), παραμένει «στοιχειωμένος» προορισμός για το διαστημικό πρόγραμμα των Ρώσων, ήδη από την εποχή της ΕΣΣΔ.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications