1 Μαρ 2018

«Κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη»: Ζεσταίνουν τις μηχανές για το ξεσπίτωμα των Ελλήνων

«Κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη»: Ζεσταίνουν τις μηχανές για το ξεσπίτωμα των Ελλήνων

Του Άρη Δημόπουλου
Με πολύ μεγάλη προθυμία αλλά και μεθοδικότητα, η "πρώτη φορά αριστερά" είναι έτοιμη να αποδείξει στους Έλληνες ξανά ότι είναι ικανή να περάσει τα πλέον χειρότερα μέτρα, εκείνα που υπό άλλες συνθήκες θα έφερναν ξεσηκωμούς από τους "αγανακτισμένους πολίτες".

Ωστόσο σήμερα γίνεται ακριβώς το αντίθετο.

Εκατοντάδες ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων είναι έτοιμοι να καθιερωθούν κάθε μήνα, με το Μαξίμου να μετατρέπεται στον..."καλύτερο συνεργάτη των δανειστών", αφού είναι η μόνη ελληνική κυβέρνηση που όχι μόνο πέρασε ένα σωρό μέτρα λιτότητας, αλλά και τα υλοποίησε.

Εξάλλου ο ίδιος ο τέως επικεφαλής του EuroWorking Group, Τόμας Βίζερ, είχε πει μία μεγάλη αλήθεια για την αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας:

Με φόντο λοιπόν το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2018, στοχοποιώντας κάθε περιουσιακό στοιχείο των Ελλήνων, η "πρώτη φορά αριστερά" δίνει το τελειωτικό χτύπημα στα ελληνικά νοικοκυριά, πολλά από τα οποία βρίσκονται στη δίνη των κόκκινων δανείων.

Μόνο για σήμερα εξάλλου πάνω από 200 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι προγραμματισμένοι, με τους δανειστές..."μετράνε τα κουκιά" και να συγκλίνουν σε νέα αύξηση των μηνιαίων πλειστηριασμών!

Είναι ενδεικτικό πως μόνο για τον Μάρτιο έχουν αναρτηθεί 886 πλειστηριασμοί, ποσό που φυσικά μεταβάλλεται συνεχώς προς τα πάνω. Αναφερόμαστε σε 886 πλειστηριασμούς ακινήτων που ανήκουν ως επί το πλείστον σε Έλληνες και ένας άγνωστος αριθμός εξ αυτών αφορά πρώτες κατοικίες.

Βίζερ: "Μόνο ο Σύριζα αγκάλιασε πραγματικά τα μνημόνια..."

Μία μικρή αναδρομή στον χρόνο είναι χρήσιμη, προκειμένου να θυμηθούμε τι έλεγαν τότε για τους πλειστηριασμούς και την πρώτη κατοικία:

ΕΝΦΙΑ & Πλειστηριασμοί : Τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Τα Μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για ΕΝΦΙΑ, Πλειστηριασμούς & Χρέη

Τσίπρας: Δεν θα υπάρξει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας

el.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη»: Ζεσταίνουν τις μηχανές για το ξεσπίτωμα των Ελλήνων
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications