2 Μαρ 2018

12χρονη έβαλε τέλος στη ζωής της μετά από εντολή του διαχειριστή της «Μπλε Φάλαινας»

12χρονη έβαλε τέλος στη ζωής της μετά από εντολή του διαχειριστή της «Μπλε Φάλαινας»

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ουκρανία η είδηση του θανάτου μιας 12χρονης, της Anastasia Kysluk που βρέθηκε νεκρή σε αχυρώνα.

Το κορίτσι λίγες ώες πριν από την αυτοκτονία της παρακολουθούσε βίντεο ανθρώπων που κρεμάστηκαν και έψαχνε πληροφορίες για τον καλύτερο τύπο σχοινιού που θα χρησιμοποιήσει.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ήταν μέλος του παιχνιδιού αυτοκτονίας «Μπλε Φάλαινα». Κρεμάστηκε αφού πήρε εντολή από τον ηγέτη της ομάδας.

Η Μπλε Φάλαινα είναι παιχνίδι που ενθαρρύνει νέους να αυτοκτονήσουν. Πιστεύεται ότι ένας διαχειριστής ομάδας δίνει εντολές που πρέπει τα μέλη να ολοκληρώσουν σε 50 μέρες.

Ανάμεσα σε αυτά που πρέπει να κάνουν περιλαμβάνεται ο αυτοτραυματισμός, η παρακολούθηση ταινιών τρόμου και το να ξυπνάνε σε ασυνήθιστες ώρες.

Το σοκαριστικό είναι ότι οι διαχειριστές την 50ή μέρα του παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα» δίνουν στους νέους εντολή να αυτοκτονήσουν. Το άψυχο σώμα της 12χρονης βρέθηκε από τους παππούδες της με τους οποίους ζούσε ενώ η μητέρα της δούλευε στην Πολωνία.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

12χρονη έβαλε τέλος στη ζωής της μετά από εντολή του διαχειριστή της «Μπλε Φάλαινας»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications