1 Φεβ 2018

Αριστεροί έβαλαν εισαγγελέα για τις «υποσχέσεις» για «σφαίρες στους προδότες» στο συλλαλητήριο αλλα για τους αναρχικούς δεν λέει κανένας τίποτα

Αριστεροί έβαλαν εισαγγελέα για τις «υποσχέσεις» για «σφαίρες στους προδότες» στο συλλαλητήριο  αλλα για τους αναρχικούς δεν λέει κανένας τίποτα

Διαβάστε τι γράφουν οι αριστεροι σε μια αριστερή σελιδα γεμάτη Μπολσεβίκους:

Με αναφορά της στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, η γενική γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ζητεί να διερευνηθούν τυχόν κολάσιμες πράξεις από το βίντεο της προέδρου κόμματος «Ελλήνων Πολιτεία», Λίνας Παυλίδου, στο οποίο κραυγάζει «μία σφαίρα για τον εχθρό, δύο για τους προδότες, αν χρειαστεί και τρεις…»

Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος του «Ελλήνων Πολιτεία», Λίνα Παυλίδου, στο επίμαχο βίντεο με το οποίο καλεί στο συλλαλητήριο της Κυριακής, αναφέρει: «Πάμε να τους … μία σφαίρα για τον εχθρό, δύο για τους προδότες, αν χρειαστεί και τρεις…».

Το ακροδεξιό, κατά πώς φαίνεται από μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, κόμμα, με 181 ολόκληρα likes στην επίσημη σελίδα του, στο Facebook, που επικεφαλής του είναι μια Νίκη Παυλίδου, θα δώσει το «παρών» την Κυριακή στο Σύνταγμα, με την ίδια να απευθύνει κάλεσμα μέσω Facebook, στο οποίο καλεί τους «συνέλληνες» να προσέλθουν στο συλλαλητήριο «για να τελειώσουν την κυβέρνηση», ευθυγραμμιζόμενη επί της ουσίας με τη γραμμή της ΝΔ που θέλει να δώσει αντικυβερνητικό στίγμα στο συλλαλητήριο.

Ενδεικτική των πολιτικών τοποθετήσεων της συγκεκριμένης κυρίας είναι η φωτογραφία της σε παλαιότερη εμφάνισή της με τον επικεφαλής του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργο Καρατζαφέρη, πρώην πολιτικού «πατέρα» του σημερινού Αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, που επέβαλε στη ΝΔ τη γραμμή συμμετοχής στα συλλαλητήρια.

Η Παρέμβαση εισαγγελέα για τις αντισυγκεντρώσεις αναρχικών που ειναι? για τους διαδικτυακούς τρομοκράτες και την μόνιμος διασπορά ψευδών ειδήσεων απο κήρυκες τους ψεύδους και πράκτορες που ειναι?

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αριστεροί έβαλαν εισαγγελέα για τις «υποσχέσεις» για «σφαίρες στους προδότες» στο συλλαλητήριο αλλα για τους αναρχικούς δεν λέει κανένας τίποτα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: