11 Φεβ 2018

Απίθανη καραμπόλα 70 αυτοκινήτων! Επί 5 λεπτά η κάμερα κυκλοφορίας κατέγραφε συγκρούσεις [vids]

Απίθανη καραμπόλα 70 αυτοκινήτων! Επί 5 λεπτά η κάμερα κυκλοφορίας κατέγραφε συγκρούσεις [vids]

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και επτά τραυματίστηκαν σε γιγαντιαία καραμπόλα που έγινε σε αυτοκινητόδρομο της Iowa, εν μέσω χιονοθύελλας.

Σε video από κάμερα του δρόμου, που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Μεταφορών της Πολιτείας, βλέπεις να έρχονται συνέχεια νέα αυτοκίνητα και να πέφτουν πάνω στα ήδη τρακαρισμένα. Λες ότι κάποτε θα σταματήσει η «σφαγή», αλλά αυτή συνεχίζεται επί πάνω από 5 λεπτά, μέχρι να εξαντληθεί το οπτικό πεδίοτης κάμερας.

Τελικά, εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ενεπλάκησαν στο δυστύχημα 70-100 αυτοκίνητα όλων των ειδών και υπήρξε κι ένας θάνατος. Ο 53χρονος οδηγός λεωφορείου Dan Easter έχασε τη ζωή του, ενώ τραυματίστηκαν σοβαράάλλα 7 άτομα.

Η καραμπόλα ξεκίνησε από ένα ατύχημα στο ύψος της πόλης Ames, στη λωρίδα κίνησης προς το νότο. Πάνω στα σταματημένα αυτοκίνητα έπεσαν άλλα, καθώς η ορατότητα ήταν περιορισμένη και οι οδηγοί δεν μπορούσαν να σταματήσουν εγκαίρως λόγω του χιονιού στο οδόστρωμα. Αυτό συνεχίστηκε για πολλή ώρα, με τα τρακαρισμένα να εκτείνονται σε μια απόσταση εκατοντάδων μέτρων.

Βλέπουμε στο video οδηγούς να βγαίνουν από το δρόμο για να αποφύγουν τη σύγκρουση, αλλά τις περισσότερες φορές χωρίς αποτέλεσμα, ενώ άλλοι εγκαταλείπουν τα τρακαρισμένα αυτοκίνητά τους για να σωθούν.

Τελικά, αυτό που πρέπει να διδαχτούμε είναι ότι πρέπει πάντα να ρυθμίζουμε την ταχύτητά μας ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες – και να αφήνουμε κι ένα περιθώριο ασφαλείας για το απρόβλεπτο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Απίθανη καραμπόλα 70 αυτοκινήτων! Επί 5 λεπτά η κάμερα κυκλοφορίας κατέγραφε συγκρούσεις [vids]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: