28 Φεβ 2018

Παίρνει εξιτήριο ο τραγικός πατέρας -Δύο μήνες μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε σύζυγο και κόρη

Παίρνει εξιτήριο ο τραγικός πατέρας -Δύο μήνες μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε σύζυγο και κόρη

Εχασε τη σύζυγό και τη μια του κόρη μέσα σε δευτερόλεπτα ωστόσο σε εκείνον η μοίρα δεν φέρθηκε με τον πιο βάναυσο τρόπο, όπως έκανε με τα άλλα δύο μέλη της οικογένειάς του.

Ο 47χρονος πατέρας της οικογένειας που ξεκληρίστηκε στην άσφαλτο στις 3 Ιανουαρίου στην Εθνική Οδό στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, πάλεψε και τα κατάφερε παρά τα σοβαρά τραύματα που είχε υποστεί στο φριχτό δυστύχημα.

Σήμερα, δύο μήνες σχεδόν μετά το τροχαίο, ο 47χρονος ετοιμάζεται να λάβει εξιτήριο από το ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου Γιάννη Φανουργιάκη, αυτό ίσως γίνει και εντός της εβδομάδας.

Ο 47χρονος που, σύμφωνα με πηγές ενημέρωσης, έχει ενημερωθεί για το θάνατο της συζύγου του και της μεγάλης του κόρης, πάλεψε με όση δύναμη είχε και κατάφερε να βγει νικητής.

Ίσως γιατί η ζωή δεν θέλησε να του φερθεί κι άλλο σκληρά καθώς έχει να φροντίσει και την ανήλικη κόρη του που και εκείνη με τη σειρά της, έχασε μάνα και αδελφή.

Αναφορικά με την μικρή Χριστίνα, τη μικρή κόρη της οικογένειας, πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται ήδη στην Τήλο περιμένοντας τον πατέρα της.

Πηγή: ekriti.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Παίρνει εξιτήριο ο τραγικός πατέρας -Δύο μήνες μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε σύζυγο και κόρη
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications