Κάνεις δεν με θέλει επειδή έχω καρκίνο .....Εσείς με θέλετε?  και η λογική έχει πάει περίπατο! απίστευτη ηλιθιότητα κάνει το γύρο του facebook

Αυτή η φωτογραφία είναι εκμεταλλευτική όσο δεν πάει σκόπιμα κτυπάει στο αίσθημα, ώστε να συγκινήσει όσους πιο πολλούς γίνεται(ίδια τακτική που εφαρμόζει το σύστημα με στημένες φωτογραφίες δήθεν κακόμοιρων λαθρο ). Μέτα την εκμετάλλευση απο ιστοσελίδες που παράδοξος αυτές ειναι στην πρώτη θέση, σειρά έχουν σελίδες facebook , μέχρι και Πακιστανοί βάζουν διάφορες φώτο και τσιμπάνε το δόλωμα τα κορόιδα.

Βρέθηκε μέχρι και στην Μαλαισία που μάλλον ηταν η αρχική πηγή, σε μια σελίδα facebook με το όνομα :Malaysia Indian's must Unite, σίγουρα θα υπάρχει και σε άλλες σελίδες facebook σε όλο το κόσμο,η φωτογραφία ειναι τριετίας κατα πάσα πιθανότητα απο χειρουργημένη 13χρονη στο νοσοκομείο PARK στο νέο Δελχί τις Ινδίας το 2015(https://www.parkhospital.in/park-hospital-panipat-successfully-completed-a-rare-type-brain-tumor-surgery/), υπήρχε περίπτωση να είχε βάλει η ίδια την φωτογραφία της σε σελίδες facebook και να ζητάει like? φυσικά και οχι κάποιος την πήρε απο το προφίλ της, μερικά ενδεικτικά σχόλια απο την Ελλάδα χωρίς ονόματα :

Ο Θεός και η Παναγίτσα δίπλα σου πάντα κοριτσάκι μου!
Έτσι ακριβώς όπως λέει ο Νίκος Μαθ .Ζητά να σου φέρουν και το λαδάκι Από τον Άγιο Εφραίμ στην Νέα Μάκρη Αθηνών. Όλα θα πάνε καλά.
ΕΙΣΑΙ ΠΙΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !!!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΔΥΟ ΖΩΕΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑ !!!!!!
Σου εύχομαι σου εύχομαι να πάνε όλα καλά Όλη αγαπάνε
Σε θέλω και σε αγαπώ κοριτσάκι μου και θα γίνεις καλά η Παναγία θα κάνει το θαύμα της και θα είναι δίπλα σου!! ❤❤❤
Θαρος κοπελα μου αν και δεσε ξερω απο την φωτογραφια σου δειχνεις ενα θαραλεω κοριτσι μην το βαζεις κατω εχεις ολη την ζωη μπροστα σου φιλακια
Η Παναγία μαζί σου θα βγεις νικήτρια κε πάντα θα σε θέλουμε περιστηκασου

Περαστικά σου κοπέλα μου, έχε πίστη στο Θεό και όλα θα γίνουν.
Τόσοι και τόσοι έχω γίνει καλά μη φοβάσαι ο θεός είναι κοντά σου

με ολη την καρδια μου γιατι πρεπει να βοηθαμε στα δυσκολα μη χανεις το χαμογελο σου. ο θεος να ειναι μαζι σου.
κάνε ηπομονή και κουράγιο κια γρήγωρα θα γήνης καλά όσο για τους άλλους άστους μετην κακία τους εσύ μην στεναχωριέσε υπαρχουν και χηρώτερα εμείς σε θέλουμε μακά ρη να μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε χρώνια σου πολλά για σήμερα και για άυριο και μην το βάζης κάτω πολλάφιλιά

Περαστικά σου κούκλα μου έχε πίστη και μην φοβάσαι τίποτα. Να είσαι σίγουρη οτι οχι μόνο σε αγαπάμε αλλά γινόμαστε και καλύτερη άνθρωποι χάρη σε εσένα!!!!
Κοριτσάκι μου μην ακούς κανεναν όλοι σε αγαπάμε και σου ευχόμαστε περαστικά δύναμη χριαζετε και εμπιστοσηνη και θαρος. Εγω το ξεπέρασα με καλη Ψυχολογία όλοι σαγαπαμε καλη δύναμη!!!!

Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε αλλα σχόλια 500 +,το λαδάκι από τον Άγιο Εφραίμ στην Νέα Μάκρη Αθηνών, να το στείλουν με courier στο εξωτερικό, αφού πρώτα βρουν ποια ειναι και που μένει(με την ελπίδα να ειναι χριστιανή και οχι μουσουλμάνα η κάτι άλλο ,ένας γράφει για Αλλάχ στην σελίδα της Ινδίας πάντως ), αφιερωμένο το βιντεο σε αυτούς, αυτο ποστ θα έχει ελάχιστα share like πάντως! η αλήθεια δεν αρέσει σε πολλούς! σημειώστε οτι αυτοι οι 2,000 + έχουν δικαίωμα ψήφου!!

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications