12 Φεβ 2018

Έχασε μέσα από τα χέρια του δελτία με 1.000.000 ευρώ και αυτοκτόνησε

Έχασε μέσα από τα χέρια του δελτία με 1.000.000 ευρώ και αυτοκτόνησε

Από τα «ουράνια» στον «Κάτω Κόσμο» βρέθηκε μέσα σε μόλις μία ημέρα Ταϊλανδός, ο οποίος κέρδισε πάνω από 1.000.000 ευρώ σε λοταρία, όμως… διαπίστωσε ότι τα τυχερά δελτία του έκαναν φτερά, πιθανώς με… συγγενικό «δάκτυλο».

Ο Τζιραγούτ Πονγκφάν δεν το άντεξε και πριν από λίγες ημέρες έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο 42χρονος από το Τσονμπούρι στα ανατολικά της Ταϊλάνδης είδε την τύχη να του χαμογελάει τον περασμένο Νοέμβριο, όταν κέρδισε το τζακ ποτ στο εθνικό Λόττο.

Οπως έγινε γνωστό, πιστεύοντας ότι θα μεγιστοποιούσε τα κέρδη του είχε παίξει επτά δελτία με τους ίδιους αριθμούς. Για να γιορτάσει την επιτυχία που θα του άλλαζε για πάντα τη ζωή, είχε καλέσει στο σπίτι του συγγενείς και φίλους για να διασκεδάσουν πίνοντας αλκοόλ μέχρι πρωίας. Οταν όμως ξύπνησε την επομένη διαπίστωσε ότι και τα επτά δελτία είχαν εξαφανιστεί μυστηριωδώς.

Ο Ταϊλανδός, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, έπεσε σε κατάθλιψη και σταμάτησε να πηγαίνει στη δουλειά του, παραμένοντας κλεισμένος στο σπίτι.

Στις 31 Ιανουαρίου αυτοκτόνησε με πιστόλι στην κρεβατοκάμαρά του, αφήνοντας σημείωμα με το οποίο ζητούσε να μην κατηγορήσει κανείς τους δικούς του. Η αστυνομία δεν έχει ανακαλύψει τι τύχη είχαν τα τυχερά δελτία.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έχασε μέσα από τα χέρια του δελτία με 1.000.000 ευρώ και αυτοκτόνησε
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: