1 Φεβ 2018

Απέτυχε πυραυλική δοκιμή των ΗΠΑ στη Χαβάη!μετά απο 70 χρονιά τεχνολογίας που άρπαξαν απο την Γερμανία !

 Απέτυχε πυραυλική δοκιμή των ΗΠΑ στη Χαβάη!μετά απο 70 χρονιά τεχνολογίας!

Σε συναγερμό βρίσκονται οι στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ μετά από μια αποτυχημένη πυραυλική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε στη Χαβάη και έθεσε σε προβληματισμό τον αμυντικό μηχανισμό της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το CNN, πύραυλος που εκτοξεύτηκε από το έδαφος απέτυχε να αναχαιτίσει εχθρικό πύραυλο που εκτοξεύτηκε από αεροσκάφος στο πλαίσιο άσκησης ετοιμότητας.

Το Πεντάγωνο δεν δημοσιοποίησε στοιχεία σχετικά με τη δοκιμή εν μέρει λόγω της ευαισθησίας του ζητήματος, αλλά και εν μέρει λόγω της συμμετοχής της Βόρειας Κορέας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στη Νότια Κορέα.

Οι πληροφορίες του CNN αναφέρουν ότι η δοκιμή αφορούσε βλήμα το οποίο σχεδιάζεται να αναχαιτίζει διηπειρωτικούς πυραύλους, όπως αυτούς που αναπτύσσει η Πιονγκγιάνγκ, ωστόσο, για την ώρα θεωρείται ικανό να χτυπήσει μόνο μεσαίου βεληνεκούς βλήματα.

Βίντεο με αλήθειες που δεν άρεσαν στο κατεστημένο,όταν άρπαξαν αληθινούς επιστήμονες Γερμανούς αιχμάλωτους ως τρόπαια να τους δώσουν τόση γνώση, ούτε ένα βραβείο δεν του έδωσαν! μονο σε δικούς τους ξέρουν να δίνουν οτι δηθεν ανακάλυψαν κάτι τύπου κλεφτή Άλμπερτ Αϊνστάιν χωρίς καμιά εφεύρεση ούτε καν ένα πείραμα και με κλεμμένες θεωρίες,ούτε στο Τesla έδωσαν ! το μονο που είχε ο Βέρνερ φον Μπράουνηταν ηταν ο Σταυρός Πολεμικής Ανδραγαθίας ήταν παλιό γερμανικό παράσημο για να τιμήσουν πράξεις που δεν θα απέφεραν απονομή του Σιδηρού Σταυρού..

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Απέτυχε πυραυλική δοκιμή των ΗΠΑ στη Χαβάη!μετά απο 70 χρονιά τεχνολογίας που άρπαξαν απο την Γερμανία !
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: