11 Φεβ 2018

Άδωνις Γεωργιάδης – Ο Τσίπρας τα έχει οργανώσει όλα – Τώρα θα τον έχουν πιο πολύ μανία οι κομμουνισταί!

Άδωνις Γεωργιάδης – Ο Τσίπρας τα έχει οργανώσει όλα –  Τώρα θα τον έχουν  πιο πολύ μανία οι κομμουνισταί!

Τα λέγαμε εδω :Θέατρο να κρατάς απασχολημένα τα κοπάδια.Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας σε σπίτι συνεργάτη του Άδωνη, που τον έχουν μανία,γιατί δεν πάει να κάνει έφοδο σε αριστερούς με τα δις?

«Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ανοίξει το κομμάτι «φάρμακα», θα τους λιώσω», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, σχετικά με την υπόθεση Novartis.

«Ο κ. Τσίπρας, οργάνωσε αυτή τη σκευωρία, ο ίδιος… έχω βάσιμες υπόνοιες. Τον περασμένο Φεβρουάριο, έκανε μία ομιλία στη Βουλή ο κ. Τσίπρας. Αν πάρετε την ομιλία στη Βουλή του κ. Τσίπρα, εμείς την έχουμε πάρει στη Ν.Δ., θα το δείξουμε στη προανακριτική, και βάλετε δίπλα τις καταθέσεις των μαρτύρων, είναι motamo. Αυτά που είπε ο Τσίπρας τον Φεβρουάριο του ’17, τα λένε μέσα στις καταθέσεις τους.

Τα ταιριάξαμε για να βγαίνει ο Τσίπρας αξιόπιστος», αναφερόμενος στα στοιχεία τα οποία ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του για την υπόθεση Novartis.

Σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι τα έγγραφα του FBI για την έρευνα της υπόθεσης αυτής, αναφέρονται τα ονόματα Ελλήνων πολιτικών, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Κανέναν πολιτικό δεν έχει μέσα το χαρτί του FBI πείτε του κ. Τζανακόπουλου, που μου πούλησε χθες και πνεύμα κι έβαλε τη κα. Παπασπύρου να μας κυνηγάει, αλλά θα’ ρθει κι η ώρα του κι αυτουνού».

Δείτε το BINTEO:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Άδωνις Γεωργιάδης – Ο Τσίπρας τα έχει οργανώσει όλα – Τώρα θα τον έχουν πιο πολύ μανία οι κομμουνισταί!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: