10 Ιαν 2018

Τούρκος ακαδημαϊκός λέει ότι ο Νώε είχε... κινητό και ότι η κιβωτός ήταν πυρηνοκίνητη

Τούρκος ακαδημαϊκός λέει ότι ο Νώε είχε... κινητό και ότι η κιβωτός ήταν πυρηνοκίνητη

❱❱ Τούρκος πανεπιστημιακός ισχυρίζεται ότι το βιβλικό πρόσωπο τηλεφώνησε λίγο πριν από τον Κατακλυσμό

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΤΣΑΛΑ
Ακόμη και ο... Σπίλμπεργκ θα ζήλευε την εκδοχή του «Κατακλυσμού του Νώε» που δίνει Τούρκος πανεπιστημιακός, ο οποίος μιλά για πυρηνοκίνητη (!) Κιβωτό, κινητά τηλέφωνα, χάλυβα και προηγμένη τεχνολογία που υπήρχε πριν από τον παγκόσμιο Κατακλυσμό!

Ο Γιαβούζ Ορνέκ, που είναι λέκτορας στο Τμήμα Ναυτικών Επιστημών του πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης, άφησε άφωνους όσους τον παρακολούθησαν σε τηλεοπτική εκπομπή του κρατικού TRT1 και προκάλεσε έκρηξη διαμαρτυριών, αφού ενέπλεξε στη θεωρία του και το... Κοράνι!

Η θεωρία που ξεδίπλωσε ο ακαδημαϊκός στο πλατό της εκπομπής αναφέρει ότι, λίγο προτού εκδηλωθεί η θεομηνία που κατέστρεψε τον κόσμο, ο Νώε επικοινώνησε με έναν από τους γιους του για να τον πείσει να έρθει στην Κιβωτό.

«Υπήρχαν τεράστια κύματα ύψους 300-400 μέτρων και ο γιος του ήταν πολλά χιλιόμετρα μακριά. Το Κοράνι λέει ότι μίλησε με τον γιο του. Αλλά, πώς κατάφεραν να επικοινωνήσουν; Ηταν θαύμα; Θα μπορούσε. Αλλά πιστεύουμε ότι επικοινώνησαν μέσω κινητών τηλεφώνων και ο γιος του επιβιβάστηκε σε εναέριο όχημα για να φτάσει στον πατέρα του!» είπε ο Τούρκος πανεπιστημιακός.

Η εξήγησή του για τη θεωρία του είναι -όπως λέει- ότι προ 10.000 χρόνων που τοποθετείται ο Κατακλυσμός υπήρχε προηγμένη τεχνολογία! Ο καθηγητής άφησε άφωνο το ακροατήριο και με τον ισχυρισμό ότι στην Κιβωτό δεν υπήρχαν ζεύγη ζώων, αλλά η εντολή ήταν να βάλει ένα αρσενικό αβγό και ένα θηλυκό από τα οποία προήλθαν όλα τα έμβια είδη! Οταν πιέστηκε από τον παρουσιαστή και έναν καλεσμένο θεολόγο για πειστικότερες αποδείξεις, ο Ορνέκ απάντησε: «Είμαι επιστήμονας, μιλάω για επιστήμη»!

Το θέμα του Κατακλυσμού είναι δημοφιλές στην Τουρκία, λόγω του όρους Αραράτ στο οποίο -σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη- προσάραξε η Κιβωτός μετά τον Κατακλυσμό και συχνά γίνονται ιδιωτικές έρευνες για να εντοπιστούν απομεινάρια της.

espressonews

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τούρκος ακαδημαϊκός λέει ότι ο Νώε είχε... κινητό και ότι η κιβωτός ήταν πυρηνοκίνητη
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: