7 Ιαν 2018

Το παραμύθι της υπερθέρμανσης δεν τους βγαίνει!! VIDEO

Το παραμύθι της υπερθέρμανσης δεν τους βγαίνει!! VIDEO

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει θεατές σε μια παράσταση εντελώς ανούσια και το όνομα αυτής είναι Η υπερθέρμανση.

Είναι περιττό θεωρώ να σας πω ότι αυτό το παραμύθι που έστησαν ώστε να μαζεύει φόρους ο Αλ Γκορ, δεν τους '"βγήκε", διότι απλούστατα ο καιρός έχει μάλλον μια όχι και τόσο θερμή διάθεση.

Βέβαια όπως είναι λογικό, μερικοί χειμώνες είναι πιο κρύοι και μερικοί λιγάκι πιο ζεστοί, όπως και κάποια καλοκαίρια δεν είναι όσο θερμά είναι άλλα.

Ειδικά φέτος όμως οι Ηνωμένες Πολιτείες περνάνε ένα δύσκολο χειμώνα με πολλά χιόνια και φυσικά με πολύ πάγο όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες του παρακάτω βίντεο.

Οι εικόνες που είδατε στο παραπάνω βίντεο δεν είναι από κάποιο επαρχιακό χωριό πάνω στο Colorado αλλά είναι μέσα από την γνωστή σε όλο το κόσμο πόλη της Νέας Υόρκης. Έτσι πολύ απλά θα έλεγε κανείς, ότι κατέρρευσε άδοξα η παράσταση που δίνουν κάθε μέρα οι εγκάθετοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων σε όλο το πλανήτη. Σε αυτό το σημείο θέλω να επισημάνω το εξής απλό, αλλά πολύ σημαντικό γεγονός.

Οι άνθρωποι οι οποίοι προωθούν το δήθεν πρόβλημα της υπερθέρμανσης, είναι οι ίδιοι που προωθούν και το σχέδιο Πλαστικές σακούλες τέλος, λαέ μου τώρα πλήρωσε 4 λεπτά συν ΦΠΑ για τις πλαστικές σακούλες στις οποίες βάζεις τα πράγματα που αγοράζεις, στα οποία πληρώνεις και ΦΠΑ 24%. Λοιπόν, ο καθένας μας και η καθεμιά μπορεί να καταλάβει πανεύκολα το παιχνίδι που παίζεται παγκόσμια από ποιους άλλους, από εκείνους που παίζουν τέτοια είδους παιχνίδια εδώ και πολλά πολλά χρόνια.

Το περίεργο δεν είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κακές βλέψεις, το περίεργο είναι ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν αυτούς τους ανθρώπους.

Ας θυμηθούμε τα όσα έλεγε η Κλίντον για την κλιματική αλλαγή, ότι δηλαδή αυτή είναι η μεγαλύτερη απειλή και ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα (Ατζέντα 2030):

Το συμπέρασμα είναι ότι όλοι αυτοί οι προπαγανδιστές μας έχουν για πολύ μεγάλα κορόιδα, αφού πλέον δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα .

el

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το παραμύθι της υπερθέρμανσης δεν τους βγαίνει!! VIDEO
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: