7 Ιαν 2018

Άνδρας των SAS αποκεφάλισε με σπαθί ισλαμιστή της ISIS σε 6ωρη φονική μάχη!

Άνδρας των SAS αποκεφάλισε με σπαθί ισλαμιστή της ISIS σε 6ωρη φονική μάχη!

Ένας άνδρας των ειδικών δυνάμεων της Βρετανίας των γνωστών SAS αποκεφάλισε με σπαθί ένα μέλος της ISIS ύστερα από ενέδρα που τους έστησαν οι ισλαμιστές κατά τη διάρκεια περιπολίας τους στο ανατολικό Αφγανιστάν.
Αυτό αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Ο Βρετανός λοχίας των SAS αναφέρεται ότι έκοψε το κεφάλι του ισλαμιστή με ένα κτύπημα με σπαθί όταν του είχαν τελειώσει τα πυρομαχικά μετά από μια μάχη που είχε διάρκεια 6 ωρών!
Αφού τον σκότωσε μετά πήρε το δικό του όπλο για να σκοτώσει και άλλους ενόπλους.
Η φονική μάχη έγινε πριν από 6 εβδομάδες περίπου ύστερα από μια συνάντηση των SAS με πρώην μαχητές Ταλιμπάν οι οποίοι πήγαν με το μέρος της αφγανικής κυβέρνησης.

Όταν οι άνδρες των SAS έπεσαν στην ενέδρα των ενόπλων της ISIS βρήκαν πρόχειρο καταφύγιο σε μια αγροικία από όπου άνοιξαν πυρ.
Παρά το γεγονός όμως ότι επρόκειτο για καλά εκπαιδευμένους άνδρες και δεινούς σκοπευτές τα πυρομαχικά μετά από κάποιο διάστημα εξαντλήθηκαν.

Αμέσως κάλεσαν τη βάση τους ζητώντας αεροπορική υποστήριξη αλλά είναι άγνωστο εάν το μήνυμα έφτασε τελικά.
Φοβούμενοι ότι το τέλος είχε έρθει έκαναν όρκο μεταξύ τους ότι θα πολεμήσουν μέχρι τα τέλος και θα σκοτωθούν μη θέλοντας να πιαστούν αιχμάλωτοι και να εκτελεστούν αργότερα μπροστά στις κάμερες και την σκηνοθετική μαεστρία της ISIS.

Κάποιοι τζιχαντιστές που μιλούσαν αγγλικά τους έλεγαν ότι θα στείλουν τα κεφάλια τους πίσω τις γυναίκες τους.
«Νόμιζαν ότι ήταν η τελευταία τους μέρα. Έδωσαν όρκο ότι θα πέθαιναν πολεμώντας», λέει στην Daily Mail πηγή από τα SAS.

«Αποφάσισαν ότι κάθε σφαίρα έπρεπε να μετράει. Μόλις θα τους τελείωναν τα πυρομαχικά θα άφηναν τους τζιχαντιστές να έρθουν κοντά και μετά θα τους πέταγαν ότι χειροβομβίδες είχαν. Θα πολεμούσαν με τα κοντάκια των όπλων τους. Ένας από αυτούς κατάφερε να κόψει το κεφάλι ενός ισλαμιστή», είπε η ίδια πηγή.

Μόλις όλα ήταν έτοιμα για την τελική μαχη αμερικανικά Apache πραγματοποίησα επιδρομή σκοτώνοντας τους τζιχαντιστές ενώ Chinook τους μετέφερε πίσω στη βάση τους. Μόλις έφτασαν εκεί δεν είχαν καθόλου πυρομαχικά.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Άνδρας των SAS αποκεφάλισε με σπαθί ισλαμιστή της ISIS σε 6ωρη φονική μάχη!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: