18 Ιαν 2018

Τα δύο βόδια μαριονέτες που έχουν βάλει για πρωθυπουργούς θα συναντηθούν στο Παρίσι δήθεν για να συζητήσουν το μέλλον της Ευρώπης

Τα δύο βόδια μαριονέτες που έχουν βάλει για πρωθυπουργούς θα συναντηθούν στο Παρίσι δήθεν για να συζητήσουν το μέλλον της Ευρώπης

Θα συζητήσουν το μέλλον της Ευρώπης τάχα λες και ένα άτομο διήκει μια ολόκληρη χώρα ! θα συζητήσουν το μέλλον της Ευρώπης οι μαριονέτες ! αντί να γράψουν οτι θα πάνε να πάρουν οδηγίες. Αυτό λέγεται δημοκρατία ! κάνεις οτι σου λέμε ? σε κάνουμε πρωθυπουργό , δεν κάνεις οτι σου λέμε? είσαι φασίστας!

Διαβάστε πως μεταδίδουν την "είδηση" λες και ειναι κάτι σημαντικό ιστοσελίδες του συστήματος, που τα μισά άρθρα τους ειναι πολιτικά και ανούσια, τα αλλα μισά τα ίδια με αυτα που βάζουν στην ελεγχόμενη τηλεόραση, και τέλος τα αλλα μισά διάφορες βλακείες για να τραβούν κόσμο, αυτη ειναι η εικόνα μιας συνηθισμένης ιστοσελίδας του συστήματος, φυσικά δεν λείπουν ανούσια άρθρα απο αριστερούς που παριστάνουν δημοσιογράφους , και που τα περισσότερα έχουν το κλασικό κομμουνιστικο/εβραϊκό ύφος που διαβάζουν μονοί τους! έχετε ακούσει συζητήσεις μεταξύ κομμουνιστών? αν οχι δείτε τι ασυναρτησίες γράφουν κομμουνιστές τύπου Καρανίκα στα προφίλ τους .

Όπως σωστά έλεγε ο Χιούστον Στιούαρτ Τσάμπερλεν: Οι Εβραίοι είναι ανίκανοι να μεταφράσουν μηχανιστικά τη φύση, όπως γίνεται αντιληπτή από τις αισθήσεις. Γι' αυτόν τον λόγο, δεν γνωρίζουν μηχανισμούς και η σκέψη τους κυριαρχείται από μια πανίσχυρη αυθαιρετότητα. Αυτός είναι ο λόγος που ο Εβραίος δεν έχει ποτέ ανακαλύψει κάτι. Αυτός ειναι και ο λόγος που βάζουν μαριονέτες παντού να κάνουν την δουλειά που δεν μπόρουν αυτοι !

Και το ανούσιο άρθρο: Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν θα υποδεχθεί την Παρασκευή στο Μέγαρο των Ηλυσίων την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ για να συζητήσουν «το μέλλον της Ευρώπης και τις μελλοντικές προτεραιότητες», ανακοίνωσε η γαλλική Προεδρία.

Η συνάντηση είναι η πρώτη μετά την επίτευξη κατ’ αρχήν συμφωνίας μεταξύ χριστιανοδημοκρατών/χριστιανοκοινωνιστών και σοσιαλδημοκρατών στο Βερολίνο για τον σχηματισμό κυβέρνησης μείζονος συνασπισμού.

Η συνάντηση συμπίπτει επίσης με την 55η επέτειο από την υπογραφή της Συνθήκης των Ηλυσίων, δήλωσε στο Βερολίνο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Ούλρικε Ντέμερ.

Η γαλλική Εθνοσυνέλευση και η γερμανική Μπούντεσταγκ, κάτω σώματα των δύο κοινοβουλίων, θα ψηφίσουν στις 22 Ιανουαρίου, κατά την 55η επέτειο της συμφωνίας, κοινή διακήρυξη που θα ορίζει τις προοπτικές μίας νέας συνθήκης η οποία θα ενισχύει τη συνεργασία ανάμεσα στα δύο νομοθετικά σώματα.

Ο Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε στις 28 Σεπτεμβρίου στη Σορβόνη ότι επιθυμεί την ανανέωση της Συνθήκης των Ηλυσίων, η οποία υπεγράφη το 1963 από τον πρόεδρο Σαρλ ντε Γκολ και τον καγκελάριο Κόνραντ Αντενάουερ.

Ο επικεφαλής του γαλλικού κράτους δήλωσε την περασμένη Παρασκευή ότι είναι «ευτυχής και ικανοποιημένος» για τη συμφωνία συγκρότησης κυβερνητικού συνασπισμού ανάμεσα στους συντηρητικούς και τους σοσιαλδημοκράτες στο Βερολίνο, θεωρώντας ότι είναι «ευνοϊκή για τη μεταρρύθμιση της Ευρώπης».

Στο κείμενο της συμφωνίας του Βερολίνου, χριστιανοδημοκράτες και σοσιαλδημοκράτες δεσμεύονται «να ενισχύσουν και να μεταρρυθμίσουν» την Ευρωζώνη από κοινού με τη Γαλλία για να γίνει πιο ανθεκτική στις κρίσεις. Η επί της αρχής συμφωνία πρέπει να εγκριθεί από τη βάση του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος κατά τη διάρκεια του έκτακτου συνεδρίου της 21ης Ιανουαρίου. Η έκβαση της ψηφοφορίας παραμένει αβέβαιη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τα δύο βόδια μαριονέτες που έχουν βάλει για πρωθυπουργούς θα συναντηθούν στο Παρίσι δήθεν για να συζητήσουν το μέλλον της Ευρώπης
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: