30 Ιαν 2018

Πανικός στο κατεστημένο !!Σφακιανάκης: Αν ζούσε ο Σολωμού θα ήταν με την Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Πανικός στο κατεστημένο !!Σφακιανάκης: Αν ζούσε ο Σολωμού θα ήταν με την Χρυσή Αυγή!

Μισεί την Ελλάδα! γράφει ο άλλος για την τύπισσα στην εκπομπή της Τατιάνας! κομμουνιστρία ειναι τι περιμένεις να την αγαπάει? αυτές δεν νιώθουν πατρίδα τους καμιά χώρα οπως ορθά είπε κάποιος: πάντα θα μισούν τους Έλληνες στην προκείμενη περίπτωση ,διότι οι ίδιοι δεν είναι τέτοιοι,απλά είναι ελληνόφωνοι και αισθάνονται ως ξένο σώμα μέσα στην κοινωνία,την οποία θέλουν να διαλύσουν με κάθε τρόπο,καταστρέφοντας την αυτός ειναι ο κομμουνισμός και η συνεχεία του ο αριστερισμός ανεξάρτητου χωράς.

Γράφει στο protagon (αν βρείτε εκεί μέσα έναν με αγνή συνείδηση να μου το πείτε) με το χαρακτηριστικό ειρωνικό ύφος που έχουν οι κομμουνιστές αριστεροί και πάσης φύσεως αδίσταχτου. Πριν το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, έγραψε άρθρο με τον τίτλο: Γραφικότητα, το εθνικό μας φετίχ!

Παντού στη χώρα ξεσηκωμοί για γέλια: οπαδοί του Σώρρα στο Αγρίνιο, παπάδες και θείτσες με ντουντούκες για ένα κόκκινο άγαλμα στο Παλαιό Φάληρο, συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη για να μη μας πάρουν ένα όνομα. Αλήθεια, κινδυνεύουμε να εξαφανιστούμε επειδή οι γείτονες θα λέγονται Μακεδόνες;

Κάπως έτσι αρχίζει με το κλασικό ειρωνικό ύφος που έχουν όλοι οι κομμουνιστές, όταν δεν γράφουν ασυναρτησίες που μονο μεταξύ τους καταλαβαίνουν!.

Ο κομμουνισμός αριστερισμός μπορεί να θεωρηθεί φυλή, που ουδεμιά σχέση έχει με την ευγενές φυλή των αρχαίων καυκάσιων εκείνοι που έχουν τη βουδιστική Sila που σημαίνει «αρετή») ο κομμουνισμός δεν ειναι ιδεολογία αλλα κάτι χειρότερο ! τι γράφουμε πιο πάνω? αγνή συνείδηση! εδώ ειναι το μυστικό!..

Να ακούτε τι έλεγαν οι παλιοί.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πανικός στο κατεστημένο !!Σφακιανάκης: Αν ζούσε ο Σολωμού θα ήταν με την Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: