Μεταθανάτιες εμπειρίες , τι συμβαίνει μετά τον θάνατο? VIDEO
Μεταθανάτιες εμπειρίες , τι συμβαίνει μετά τον θάνατο? VIDEO

Έχετε αναρωτηθεί γιατί τέτοιες εκπομπές δεν παίζουν στα γνωστά κανάλια?

Ούτε σε γνώστες ιστοσελίδες κτλ, ένα κανάλι ανεξάρτητο έπαιζε τέτοιες εκπομπές και του έβαζαν Βόμβες μέχρι που το έκλεισαν, μιλάμε για το Alter, που έβαλαν τους γνωστούς κομμουνιστές το χέρι της μασονίας και το κλασικό οικονομικό πόλεμο οπως έκλεισαν τόσα εργοστάσια διαχρονικά.

Το ΕΡΤ είχε κάτι τέτοιες εκπομπές παλιά πριν κατακλυστεί απο ορδές κομμουνιστών αριστερών, πρόκειται για μια ράτσα και οχι ιδεολογία, γεννημένοι να υπηρετούν Εβραίους με κάθε τρόπο, που το να μιλάς για τέτοια θέματα σε αυτούς ειναι σαν μιλάς Κινεζικά! αυτο γίνεται γιατί ειναι φυλή σε ζωώδες επίπεδο.

Η νοημοσύνη τους ειναι σε κατώτερο επίπεδο γιαυτό εξάλλου ειναι άχρηστοι σε οτι και αν κάνουν, οπως και δεν υπάρχει εφευρέτης κομμουνιστης ιστορικά, δεν έχουν εφευρετικότητα αντιγράφουν και ειναι αδίστακτοι εκ φύσεως και πολλά άλλα ειναι η κατώτερη κλίμακα στην πυραμίδα που στην κορφή ειναι οι Εβραίοι που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά . Η επιστημονική πρόοδο και η τεχνολογία δεν ήρθε απο αυτη την βάρβαρη φυλή.

Όλα αυτα για αποκρύψουν την μεγαλύτερη συνωμοσία και οχι θεωρία που γίνεται αυτη την στιγμή μπροστά σας! και αυτα τα ήξεραν κάποτε! έκλεψαν την γνώση μονο για πάρτυ τους! συνωμοσία και όχι "θεωρίες συνωμοσίας" οπως λένε στην μάζα υποκριτικά, ειναι άλλη μια εβραϊκή επινόηση το "θεωρίες συνωμοσίας" για να χλευάζει ο κάθε βλάκας οτι δεν μπορεί να κατανοήσει, "θεωρίες συνωμοσίας" ηταν και οι μύστες στην αρχαία Ελλάδα κτλ κτλ....

Τι σχέση έχουν ολα αυτα με το βίντεο? που κολλάνε όλα αυτα? αφήστε το γυρίστε πλευρό! η να πάτε σε έγκυρες πήγες αποβλάκωσης να "ενημερωθείτε" απο αυτη την επικίνδυνη ράτσα απο κάθε άποψη , λέμε λιγότερα δημοσιά απο όσα βλέπουμε να γίνονται και η μαζα κοιμάται τον ύπνο του δίκαιου! εκτός αυτού δεν ειναι όλα για όλους ,αυτα ειναι για μύστες ο φόβος και ο τρόμος τον Εβραίων! άσε που θα παρακολουθούν και τα τρολ οχι του ίντερνετ αλλα του κόσμου γνωστά και ως trojan η άπλα κομμουνιστές εκ γενετής .... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Yannis54είπε...

Παραληπεις, αετέ, να δωσεις εξηγηση αυτου του φαινομενου : για ποιό λογο, δηλαδη, οι Σιωνιστες / κουμουνιστες θελουν να "ξεχασουμε" το "μεταθανάτιο ταξιδι" και, μαλλον, την επαν-ενσαρκωση.
Αυτη την Αληθεια την εχουν διατυπωσει οι ημετεροι αρχαίοι, ο Πλατωνας για την ακριβεια στον Μυθο του Ηρος (Πολιτεια, 10ο βιβλιο).
((Ισως να υπαρχουν κι άλλοι που αγνοώ))
Η Αληθεια αυτη μας μαθαινει οτι η ΖΩΗ μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ... κρινομαστε και επανερχόμαστε (επαν-ενσαρκωση)για να εκτισουμε την "ποινη" των "αμαρτιών" μας.
Αυτη η Αληθεια -στο μετρο που ισχύει- μας διδασκει, παντα μεσα απο Αρχαιοελληνικη Νοηση, οτι οφειλουμε να ημαστε "εναρετοι καγαθοι", τουτεστιν αποστασιοποιημενοι απο τους πειρασμους των υλιστικων, σωματικων και αισθητικων ΠΕΙΡΑΣΜΩΝ (απληστεια, ατομικισμός, παθη παντός τυπου). Να τηρούμε, δηλαδη, το "ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟ", το "ΓΝΩΘΙ ΣΕΑΥΤΟΝ" και το "ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΤΡΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ)κλ Δελφικές προτροπές.

Ακριβως ο,τι πρσπαθουν να μας επιβαλλουν οι Σιωνο-κουμουνιστες !!!

Κατοπιν αυτου του εκτενους προλογου, θελω να σας αναφερω και το εξης σχετικο και τρεχον γεγονος :
Στην διαφημιση της (γερμανικης) επιχειρησης "μεντια μαρκτ" υπάρχει ενα σαφες "υποσυνειδητο μηνυνα" : ενα επιφωνημα (και γραπτό στην οθονη της Τι-Βι;;) YOLO !!!!
Τι σημαινει αυτο το YOLO ;; Σημαινει "You Only Live Once" που ειναι παγκοσμιο (-ποιητικο) σλογκαν.
Κοινως : οτι φαμε... οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο μόλος μας ! :))

Συνεχιστε να τους ξεμπροστιαζετε, αλλα ΚΑΙ με περισσοτερη τεκμηρίωση !!
Οπερ εδει δειξαι !!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications