17 Ιαν 2018

Πάγκαλος: «Λαός ηλιθίων» και «η σάρα και η μάρα» οι Έλληνες που αντιδρούν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας

 Πάγκαλος: «Λαός ηλιθίων» και «η σάρα και η μάρα» οι Έλληνες που αντιδρούν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας

Γνωστός ο βίος και η πολιτεία του Θεόδωρου Πάγκαλου. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να μας εκπλήσσουν οι κατά καιρούς χυδαίες εξάρσεις του. Απόμαχος συνταξιούχος πια της συστημικής πολιτικής σκηνής, γνωρίζει πολύ καλά ότι ο μόνος τρόπος να επανέρχεται στην επικαιρότητα και να κερδίσει τα 15 λεπτά δημοσιότητας, που πλέον του αναλογούν, είναι να προκαλεί με τα λεγόμενά του.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ο (κάτι παραπάνω από) ευτραφής πρώην βουλευτής και υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ πούλησε εξυπνακισμό του χειρίστου είδους λέγοντας: «Ας λέγονται και Αθήνα ή Σπάρτη». Όταν ρωτήθηκε ότι ο Λαός αντιδρά στο όνομα «Μακεδονία», απάντησε: «Ο λαός είναι η σάρα και η μάρα. 600.000 ψήφισαν τον Σώρρα.

Αφήστε με τώρα με τον λαό. Ο καθένας που λέει μαλ…ίες, λέει “ο λαός”». Δεν έμεινε εκεί, όμως. Σε απάντησή του για το δημοψήφισμα πρόσθεσε «ένας λαός ηλιθίων δεν μπορεί να κάνει δημοψήφισμα» και επικαλέστηκε μάλιστα μία δημοσκόπηση, «πολύ σοβαρή», όπως είπε, που «το 78% των Ελλήνων δεν ξέρει ποιος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας».

Ας αφήσουμε το γεγονός ότι ο καταζητούμενος Σώρρας δεν κατέβηκε ποτέ σε εκλογές, για να τον «ψηφίσουν» 600.000(!) συμπατριώτες μας. Αυτούς, όμως, που χαρακτηρίζει ως «λαό ηλιθίων» και «η σάρα και η μάρα» είναι οι ίδιοι που ψήφιζαν αυτόν και το κόμμα του, κάνοντας τον ίδιο βουλευτή και υπουργό και το κόμματου κυβέρνηση για πολλά χρόνια. Τότε, όμως, ήταν καλά… Οι χυδαιότητες του Πάγκαλου έρχονται λίγες μόλις ημέρες πριν από την συμπλήρωση 22 ετών από την Εθνική τραγωδία των Ιμίων, με την δολοφονία τριών Ελλήνων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού και την επί της ουσίας παραχώρηση των συγκεκριμένων βραχονησίδων στους τούρκους.

Τότε, που με απύθμενη αναισθησία ο Πάγκαλος (ως υπουργός Εξωτερικών) έλεγε το περιβόητο «Ρε Ναύαρχε, δεν λες ότι φύσηξε ο αέρας και πήρε την Σημαία;», προκειμένου να δικαιολογήσει την προδοτική υποχωρητικότητα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις.

Όσο για το δημοψήφισμα, καταλαβαίνουμε τον καημό του. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος του 2015 δημιούργησε βαθύτατα ψυχικά τραύματα τόσο σ’ αυτόν όσο και στους υπόλοιπους ευρωλιγούρηδες. Φανταστείτε τι θα γινόταν τώρα, αν γινόταν δημοψήφισμα, με το ποσοστό άρνησης της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς επίδοξους σφετεριστές να αγγίζει (ή και να ξεπερνά) τα ποσοστά που ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έπαιρναν μαζί στις εκλογές της δεκαετίας του 1980 και 1990.

Γι’ αυτόν, είναι προτιμότερο κάποιες «φωτισμένες μειοψηφίες» του εσωτερικού, οι οποίες ελεγχόμενες πλήρως από τις Βρυξέλες, το Βερολίνο και της ΗΠΑ θα παίρνουν αντεθνικές και αντιλαϊκές αποφάσεις, που ο «λαός ηλιθίων» δεν μπορεί να πάρει, όση πλύση εγκεφάλου κι αν υποστεί.

xryshaygh

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Πάγκαλος: «Λαός ηλιθίων» και «η σάρα και η μάρα» οι Έλληνες που αντιδρούν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

Οι Έλληνες θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τα ιδανικά μας. Η κινούμενη μάζα που ακούει στο όνομα Πάγκαλος δεν είναι Έλληνας ούτε ξέρει τι σημαίνει το επίθετο του.Γιατι ζεί και πατάει τα ιερά χώματα της πατρίδας μας αυτός και οι όμοιοι του;

+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: