14 Ιαν 2018

Νέο θρίλερ στην υπόθεση της Μαντλίν – Βρέθηκε νεκρός ντετέκτιβ της υπόθεσης!

  Νέο θρίλερ στην υπόθεση της Μαντλίν – Βρέθηκε νεκρός ντετέκτιβ της υπόθεσης!

Ο 56χρονος Kevin Halligen που ήταν ένας από τους πρώτους ντέτεκτιβ που ασχολήθηκαν με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του μέσα σε μία «λίμνη» αίματος.

Οι γονείς του μικρού κοριτσιού είχαν προσλάβει τον Halligen τον Μάρτιο του 2008. Ωστόσο, η συνεργασία τους έληξε, όταν ο 56χρονος κατηγορήθηκε ότι εκμεταλλευόταν τα χρήματα για να ζει πλουσιοπάροχα και όχι για τις ανάγκες της έρευνας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την οικογένεια, έλαβε 300.000 λίρες πριν από τη λήξη της σύμβασής του, όπως μεταδίδει η Sun.

Να σημειωθεί ότι τον Νοέμβριο του 2017 εξασφαλίστηκε νέα χρηματοδότηση 154.000 λιρών, που δίνει παράταση στις έρευνες μέχρι τον Μάρτιο του 2018.

Τον Μάιο του 2017, όταν και συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακκάν, πηγή της αστυνομίας αποκάλυψε πως βασική ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης του κοριτσιού είναι μια γυναίκα, που βρισκόταν κοντά στο τουριστικό θέρετρο, αλλά πλέον δεν ζει στην Πορτογαλία.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Νέο θρίλερ στην υπόθεση της Μαντλίν – Βρέθηκε νεκρός ντετέκτιβ της υπόθεσης!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: