16 Ιαν 2018

Έτσι κλέβουν όλες σου τις πληροφορίες και σε λογοκρίνουν χωρίς να παίρνεις «είδηση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι κλέβουν όλες σου τις πληροφορίες και σε λογοκρίνουν χωρίς να παίρνεις «είδηση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι υπάλληλοι του Twitter παρακολουθούν «όλα όσα ποστάρετε»,συμπεριλαμβανομένων των «ιδιωτικών μηνυμάτων» και των «γυμνών φωτογραφιών».

Αυτό αποκαλύπτει undercover ρεπορτάζ του Project Veritas, την Δευτέρα.

«Οι ‘μηχανικοί’ παραδέχονται επίσης πως το Twitter αναλύει τις προαναφερθείσες πληροφορίες, προκειμένου να δημιουργήσει ένα «εικονικό προφίλ» σε κάθε χρήστη, με σκοπό να πουληθεί σε διαφημιστές», υπογραμμίζεται.

Μεγάλη προσοχή στο τι «μοιράζεστε» σε δημόσια ψηφιακή θέα.

Μάλιστα πρώην υπάλληλοι του Twitter ναυχιούνται για την ικανότητά τους να λογοκρίνουν ανθρώπους στην πλατφόρμα των οποίων οι πολιτικές απόψεις δεν τους αρέσουν.

“Μια στρατηγική είναι η σκιώδης απαγόρευση έτσι ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο”, λέει στο βίντεο ο πρώην μηχανικός λογισμικού του Twitter, Abhinov Vadrevu.

“Η ιδέα μιας απαγόρευσης σκιάς είναι ότι απαγορεύετε κάποιον, αλλά δεν γνωρίζουν ότι έχουν απαγορευτεί, επειδή συνεχίζουν να αναρτούν και κανείς δεν βλέπει το περιεχόμενό τους. Έτσι σκέφτονται ότι κανείς δεν ασχολείται με το περιεχόμενό τους, όταν στην πραγματικότητα, κανείς δεν το βλέπει”.

el.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έτσι κλέβουν όλες σου τις πληροφορίες και σε λογοκρίνουν χωρίς να παίρνεις «είδηση» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: