10 Ιαν 2018

Ελικόπτερο έκανε αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο - Βίντεο

Ελικόπτερο έκανε αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο -  Βίντεο

Ένα ελικόπτερο έκανε αναγκαστική προσγείωση σε ένα αυτοκινητόδρομο στη Βιρτζίνια αφήνοντας με το στόμα ανοικτό τους οδηγούς

Το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας χάρη σε έναν οδηγό που ταξίδευε προς την περιοχή Jackson, στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ και κατέγραψε το περιστατικό με την κάμερα του.

Το ελικόπτερο αναγκάστηκε να προσγειωθεί στις νότιες λωρίδες μετά από τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στη μηχανή του, όπως ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ την ημέρα που συνέβη το περιστατικό αυτό.

“Καθώς οδηγούσα προς τη Δυτική Βιρτζίνια είδα ένα μαύρο ελικόπτερο πάνω από τα βουνά να προσγειώνεται στον αυτοκινητόδρομο.”, ανέφερε ο οδηγός που κατέγραψε το βίντεο. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ υπήρχαν έξι επιβάτες στο ελικόπτερο οι οποίοι ήταν υπάλληλοι ενός αγωγού στη Βιρτζίνια.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες κατά τη διάρκεια της προσγείωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Goldtown και κανένας οδηγός δεν επηρεάστηκε από την αναγκαστική προσγείωση.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό έγινε τον προηγούμενο Νοέμβριο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ελικόπτερο έκανε αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο - Βίντεο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: