17 Ιαν 2018

Εκεί φτάσαμε: Θα τιμωρηθούν όσοι διαμαρτυρήθηκαν κατά του Ερντογάν στη Θράκη!

Εκεί φτάσαμε: Θα τιμωρηθούν όσοι διαμαρτυρήθηκαν κατά του Ερντογάν στη Θράκη!

Απίστευτα πράγματα.
Με βαριές καμπάνες απειλούνται οι τρεις που προσήχθησαν παραμονές της επίσκεψης Ερντογάν στην Κομοτηνή, καθώςκολλούσαν αφίσες με την ένδειξη «Ανεπιθύμητος».

Τα τρία αυτά άτομα αφέθησαν ελεύθερα λίγη ώρα αφότου προσήχθησαν. Ανάμεσα τους και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σπάρτακος», Κώστας Καραϊσκος.

Η υπόθεση, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν τελείωσε εκεί για τις αρχές, καθώς, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο «Σπάρτακος» και διαβάζουμε από το inkomotini, σε βάρος των τριών διενεργείται προανάκριση για το αδίκημα της προσβολής αρχηγού ξένου κράτους («Προσβολή κατά ξένου κράτους και του Αρχηγού του» – Άρθρο 153 Ποινικού Κώδικα), για το οποίο αδίκημα προβλέπεται ποινή φυλάκισης.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι για να ασκηθεί τελικά ποινική δίωξη, θα πρέπει να υποβληθεί σχετική αίτηση από την τουρκική κυβέρνηση.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του «Σπάρτακου»
«Προσβολή του αρχηγού ξένου κράτους!
Με αυτήν την κατηγορία γίνεται προανάκριση σε βάρος μας, με αφορμή την αντίθεσή μας κατά του πρόσφατου (8/12/17) ερχομού του Ερντογάν στη Θράκη. Δεν είναι λοιπόν ένα απλό θέμα “παράνομης αφισοκόλλησης”, που θα έληγε αυτομάτως, αλλά είναι ότι …προσβάλαμε τον αρχιφασίστα νεοσουλτάνο!

Έτσι μεθαύριο θα προσκομίσουμε στο Τμήμα Ασφαλείας την απολογία μας, που είχαμε τη λέξη “ανεπιθύμητος” στο αφισάκι που μάζεψε η Ασφάλεια Κομοτηνής κατόπιν εντολών.

Μα …αν προσβλήθηκε ο λεγάμενος με την αθώα λέξη “ανεπιθύμητος”, τότε θα τρελλάθηκε με όσα του καταμαρτυρήσαμε σε δεκάδες συνεντεύξεις μας. Μήπως να τις προσκομίσουμε κι αυτές;

Πάντως η δίωξη ασκείται “μόνο αν το επιθυμήσει η ξένη Κυβέρνηση”, οπότε ελπίζουμε στον Ταγίπ να μας κάνει ακόμη μεγαλύτερη διαφήμιση!».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εκεί φτάσαμε: Θα τιμωρηθούν όσοι διαμαρτυρήθηκαν κατά του Ερντογάν στη Θράκη!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: