Η ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΩΡΑ (DARKEST HOUR) Νέα μασονικη ταινία προπαγάνδας και διαστρέβλωση της ιστορίας
Νέα μασονικη ταινία προπαγάνδας και διαστρέβλωση της ιστορίας

Ότι και καλα ο Χίτλερ αποφάσισε μια μέρα να κατακτήσει τον κόσμο και ο "ήρωας" Τσόρτσιλ τον σταμάτησε!ακριβώς το αντίθετο! θα πάρουν βίντεο με πλάνα απο αυτη την ταινία πλύσης εγκεφάλου τα troll τους, και θα τα παρουσιάζουν ως αληθινά στο facebook λέγοντας για "κακούς ναζι" που σκότωσαν κακόμοιρους και αθώους! το έχουν κάνει με άλλη ταινία προπαγάνδας. Ενώ υπάρχουν ενα σορό στοιχειά οτι η μασονία κήρυξε πόλεμο στον Χίτλερ και απέρριψαν συνθήκες ειρήνης του Χίτλερ διαβάστε πιο κάτω γιατί .

Είναι γεγονός ότι το Hollywood "εβραιοκρατείται" ήδη από τη δεκαετία του '20 και μαγαρίζει συνειδήσεις με ταινίες πλύσης εγκεφάλου και οχι μονο βλέπε μαύρους που βάζουν παντού ακόμα ιστορικά πρόσωπα που δεν ηταν μαύροι.Η πλύση εγκεφάλου δεν ειναι μονο μέσα απο ταινίες μόλυναν και το ίντερνετ, ενημερωτικά σε ένα πρόσφατο άρθρο του Bloomberg αποκάλυψε πως μια μυστική ομάδα στο Facebook βοήθησε να δημιουργηθεί ένας στρατός απο trolls για τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο..

Μια μυστική ομάδα του Facebook χειρίζεται τις απόψεις του κοινού.Αυτό δεν ειναι κάτι νέο! αφού είδαμε ζωντανά ορδές απο troll να λένε μέρα νύχτα κατά της Χ.Α ασύστολα ψευδή και υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ ! η κατάσταση αυτη δεν περιορίζεται μόνο στο facebook το 70% των ιστοσελίδων ανήκουν στο σύστημα με ορδές ψευτο-δημοσιογράφους που παίρνουν γραμμή απο την μασονία,μερικοί ειναι μασόνοι οι ίδιοι γιαυτό εμφανίζονται και ζάπλουτοι χωρίς ένα ένσημο,η άλλες τις διαχειρίζονται ελληνόφωνοι μαντέψτε! μαζί με κομμουνιστές , που έχουν και ένα χαρακτηριστικό υποκριτικό τρόπο γραφής και το ίδιο ύφος, και πάντα εμφανίζονται ως φωστήρες σας λέει κάτι αυτο? μήπως το ΣΥΡΙΖΑ?

1936 Winston Churchill: Η Γερμανία γίνεται πολύ δυνατή, πρέπει να καταστραφεί !! οι ίδιοι που έκαναν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο κατα της Γερμανίας ,απο τοτε έως σήμερα έχουν κάνει δεκάδες εισβολές σε τρίτες χώρες με τελευταία αυτη στην Συριά !

Γιατί ο Τσόρτσιλ και ο Lindemann δεν κυνηγήθηκαν πότε που εκαναν έναν "επιθετικό πόλεμο", με βάση το φυλετικό μίσος;

Frederick Lindemann Εβραίος σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης πίσω απο τον εγκληματία της ανθρωπότητας Winston Churchill! που στη Ελλάδα τον εχουν και ίνδαλμα, ειναι δυνατόν; και όμως τοσο τους κόβει αρκετών!

Rudolf Hess : Το «έγκλημά» του ήταν ότι προσπάθησε με την πτήση του στη Σκωτία, με αυτή την «αποστολή για την ειρήνη», στις 10 Μαΐου του 1941, να φέρει την ειρήνη στην Ευρώπη και στον κόσμο ολόκληρο.

Και πράγματι, ο πρώτος λόγος για τον οποίο φυλακίστηκε και καταδικάστηκε σε ισόβια δεσμά ήταν αυτός,γιατί δεν ήθελαν ειρήνη, απο την αρχή ήθελαν πόλεμο, ιδού τι έλεγαν τοτε οι σιωνιστές που για άλλη μια φορά αιματοκύλησαν την Ευρώπη: ...Τα εβραϊκά συμφέροντα μας απαιτούν μια πλήρη και οριστική καταστροφή της Γερμανίας το σύνολο του γερμανικού λαού είναι μια απειλή για εμάς. " - Ιανουάριος 1934 σιωνιστής Βλαντιμίρ Τζαποτίνσκι- Ο Churchill,στην ομιλία του στο Guildhall τον Ιούλιο του 1943, θα ομολογήσει : «Μπήκαμε στο πόλεμο με την δική μας ελεύθερη βούληση, χωρίς να δεχθούμε ευθεία επίθεση».

Άλλα τι να περιμένει κάνεις? όταν ο μέσος Ελλήναρας έχει πλήρη άγνοια απο αληθινή ιστορία και έχει δεδομένη την μαρξιστική ψεύτικη ιστορία και διαβάζει τους κήρυκες τους ψεύδους και της υποκρισίας κομμουνιστες? ο άλλος βγαίνει και λέει ψέμματα χωρίς να τρέπεται: «Έλληνες νεκροί από Χίτλερ - 400.000. Έλληνες νεκροί από Στάλιν 0»! οι 400.000 μήπως ειναι αυτοι που σκότωσαν οι κομμουνιστες υπό οδηγίες Στάλιν με την κατηγορία ελληνική φυλή? και το αποκορύφωμα? να βγάλουν κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ! απο εκεί να καταλάβει κάνεις νοήμον τι ηλιθιότητα επικρατεί! μιλάμε για εντελώς γίδια που διαβάζουν μασονους και κήρυκες του ψεύδους ως έγκυρους, βεβαία αυτα δεν γίνονται τυχαία, το 40 κατάσφαζαν γνησιους Έλληνες και έκαναν παιδομάζωμα γνησίων Έλληνοπουλων για να επικρατήσει η κομμουνιστική φυλή οπως έκαναν σε όλη την Ευρώπη και αυτα περί ιδεολογικούς αντιπάλους ειναι παραμυθία κανονική γενοκτονία εκαναν σε όλη την Ευρώπη, την Ανατολία(τουρκιά) και γύρο απο τον Καύκασο .

Και όταν λέμε Έλληνες εννοούμε καυκάσιοι διότι το Έλληνες ειναι τίτλος και οχι φυλή,"Έλληνες" αποκαλούν και τους κομμουνιστές που ειναι σημιτικές φυλές! δεν ειναι η μαρξιστική ιδεολογία(ειδικά για την ράτσα τους) που τους κάνει έτσι, αλλα ετσι γεννήθηκαν! και έσφαζαν τους καυκάσιους σε όλη την Ευρώπη ανεξάρτητου χωράς,καθαρά για ρατσιστικούς λογούς! στο δόγμα του Μαρξ οτι η ευρωπαϊκή φυλή πρέπει να εξαφανιστεί! μαντέψετε ποιους λένε "ρατσιστές" αυτοι σήμερα! και οτι λένε οι κομμουνιστες συνήθως ειναι το αντίστροφο, αυτο γίνεται γιατί δεν φημίζονται για την έξυπνα τους και την νοημοσύνη τους, το αντίθετο ειναι σε ζωώδες επίπεδο δεν έχουν τύψεις οι ένοχες για οτι κάνουν, γιαυτό δεν υπάρχει ιστορικά εφευρέτης δηλωμένος κομμουνιστής, άπλα λειτουργούν ομαδικά ως αγενή λύκων . ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications