12 Δεκ 2017

Βόμβα από τον δικηγόρο του Αρτέμη Σώρρα - Για τα εξώδικα και οχι μονο (βίντεο)

Βόμβα από τον δικηγόρο του Αρτέμη Σώρρα - Για τα εξώδικα και οχι μονο (βίντεο)

Ο Αρτέμης Σώρρας παραμένει άφαντος από τον περασμένο Μάρτιο όταν καταδικάστηκε με συνοπτικές διαδικασίες μαζί με τη γυναίκα του ύστερα απο μασονικό κυνηγητό, νόμιζε οτι ειναι έτσι άπλα τα πράγματα, και θα τον άφηναν να τους χαλάσει το τραπεζικό σύστημα, συν οτι βγάζουν νομούς υπέρ τους .

Ο Βασίλης Νουλέζας ξεκαθαρίζει πλέον ότι τα εξώδικα που μοίραζε το κόμμα στους οπαδούς με την προτροπή να τα στείλουν σε τράπεζες, δεν λύνουν το πρόβλημα.

«Είχα δηλώσει στην Ρόδο τον Αύγουστο τού 2017 ότι με την επίδοση τους (σ.σ.: των εξωδίκων) δεν επέρχεται απόσβεση ή εξόφληση οφειλής σέ Δημόσια Ταμεία ή Τράπεζες.

Ότι υφίσταται σοβαρός κίνδυνος κατασχέσεων και πλειστηριασμών ακινήτων των δανειοληπτών, ενόψει τού Νόμου για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που θα εφαρμόζεται.

Γνώριζα ότι οι Τράπεζες θα επιτεθούν, ότι ξένα Funds θα αρπάξουν τα ακίνητα όσων χρωστούν. Ήμουν νομίζω σαφής… Έρχεται Καταιγίδα Πλειστηριασμών, (καταλήγει ο κύριος Νουλέζας)…

Οι πλειστηριασμοί του 2018
Στο μεταξύ, το επόμενο έτος αναμένεται να υπάρξει τσουνάμι πλειστηριασμών, κατά κύριο λόγο σε επαγγελματίες και νοικοκυριά που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία και δεν μπορούν να ενταχθούν στον εξωδικαστικό μηχανισμό ή τον Νόμο Κατσέλη αντίστοιχα. Από σήμερα και για το διάστημα μέχρι τον Ιούλιο του 2018 έχουν ανακοινωθεί 67 πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου.

Σε αυτούς θα προστεθούν και άλλοι πλειστηριασμοί, παλιοί που ματαιώθηκαν λόγω των διαμαρτυριών του Κινήματος Πολιτών Κατά των Κατασχέσεων και Πλειστηριασμών και δεν έχουν μέχρι σήμερα προσδιοριστεί. Να επισημανθεί ότι ο προσδιορισμός γίνεται σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. Σε ορισμένες εκποιήσεις μπορεί να παίρνει χρονικά και το διάστημα των πέντε μηνών.

Να επισημανθεί ότι το 2017 είχε ματαιωθεί η εκτέλεση 87 πλειστηριασμών από τράπεζες και 23 πλειστηριασμών με επισπεύδοντα το ελληνικό δημόσιο.Επίσης, στους πλειστηριασμούς του 2018 θα προστεθούν και νέες εκποιήσεις ακινήτων που οι τράπεζες εδώ και καιρό δεν εκτελούσαν εν αναμονή και της έναρξης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βόμβα από τον δικηγόρο του Αρτέμη Σώρρα - Για τα εξώδικα και οχι μονο (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats