10 Δεκ 2017

Παιδιά στο κοινοβούλιο της Πολωνίας κράζουν την Ευρωπαϊκή ένωση... (vid)

Παιδιά στο κοινοβούλιο της Πολωνίας κράζουν την Ευρωπαϊκή ένωση... (vid)

Παιδιά στο κοινοβούλιο της Πολωνίας κράζουν την Ευρωπαϊκή ένωση... από τον χρήστη balanthsberoia duo

Παιδιά στο κοινοβούλιο της Πολωνίας κράζουν την Ευρωπαϊκή ένωση για το μεταναστευτικό και την νέα τάξη και σχίζουν την σημαία της.

ΣΧΟΛΙΟ
Καλύτερα να μην κάνετε καμία σύγκριση με την ελληνική βουλή των εφήβων όπου απολύτως επιλεγμένα παιδιά αριστερών τα οποία έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου με τις ιδέες της Νέας Τάξης εκθειάζουν την ΕΕ, αποκαλούν λαθρο-πρόσφυγες τους λαθρομετανάστες και μιλούν υπέρ της σ@ξουαλικής διαστροφής και υπέρ του υποκριτικού αντιρατσισμού της Νέας Τάξης....

Δείτε ενδεικτικά τα παρακάτω βίντεο και κλάψτε με εκολαπτόμενους αριστερούς η αλλιώς χρήσιμους ηλίθιους που λένε κατά γράμμα οτι τους λέει η μασονία ....

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Παιδιά στο κοινοβούλιο της Πολωνίας κράζουν την Ευρωπαϊκή ένωση... (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: