11 Δεκ 2017

9 χρόνια μετά η ΕΛ.ΑΣ αποζημιώνει και την αδερφή του Γρηγορόπουλου μαντέψτε γιατί!!

9 χρόνια μετά η ΕΛ.ΑΣ αποζημιώνει και την αδερφή του  Γρηγορόπουλου μαντέψτε γιατί!

Ενημερωτικά οι γνήσιοι κομμουνιστές δεν ειναι Έλληνες Ιταλοί Γερμανοί κτλ κτλ !μαντέψτε τι ειναι στα αλήθεια οι γνήσιοι κομμουνιστές ανεξάρτητου χωράς και εθνικότητας! μικρή βοήθεια : ιδεολογία και δόγμα ειναι μονο για τους χρήσιμους ηλίθιους που έχουν μαζέψει και τους έχουν δογματίσει (απόγονοι εισβολέων), υπήρχε περίπτωση να το έκαναν εθνική εορτή αν ηταν κάποιος "θνητός" απο αυτούς τους χρήσιμους ηλίθιους και δογματισμένους κομμουνιστές? απο την φάτσα του φαίνεται τι ειναι, και ηταν ίδιο με το άλλο κομμουνιστικό αγρίμι ονόματι Ρωμανός...

Έθνος της Κυριακής: Εννιά χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από το πιστόλι του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα στα Εξάρχεια, απόφαση της Διεύθυνσης Οικονομικών του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. εγκρίνει την καταβολή δικαστικής αποζημίωσης ύψους 252.610 ευρώ στην αδερφή του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, Αρετή.

«Πρόκειται για χρηματική ικανοποίηση για ψυχική οδύνη που υπέστη από το θάνατο του αδερφού της Ανδρέα-Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου», γράφει η απόφαση του Τμήματος Προϋπολογισμού και Δαπανών της Διεύθυνσης Οικονομικών της ΕΛ.ΑΣ., που φέρνει στη δημοσιότητα από το «Έθνος» της Κυριακής.

Η γραφειοκρατία και ο φόρτος υποθέσεων στα ελληνικά δικαστήρια ταλαιπώρησε την οικογένεια, που εδώ και χρόνια διεκδικεί από το Δημόσιο την αποζημίωση που δικαιούται για ψυχική οδύνη.

Από τα 252.610 ευρώ που θα λάβει η Αρετή Γρηγοροπούλου τα 52.610 αφορούν σε νόμιμους τόκους που «τρέχουν» από τις 18 Οκτωβρίου 2012 και θα «τρέχουν» μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου 2017. Η επιδικασθείσα αποζημίωση ανέρχονταν στις 200.000 ευρώ αλλά δεν καταβλήθηκε λόγω ενστάσεων με αποτέλεσμα να καταβάλλονται τόκοι.

Πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας αναφέρουν ότι εννέα χρόνια μετά τη δολοφονία και ακόμα ούτε η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν, ούτε η αδερφή του Αρετή έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ αποζημίωση. Τα χρήματα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καταβληθούν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

«Επρόκειτο για μία φθοροποιό ψυχικά διαδικασία που κράτησε πολλά χρόνια και η οποία ευελπιστούμε ότι θα λήξει σύντομα. Η οικογένεια του Αλέξανδρου έχει ήδη ταλαιπωρηθεί πολύ και δεν αντέχει ψυχικά να ασχολείται άλλο με αυτό το θέμα. Αυτός είναι και ο λόγος που δέχθηκε να κάνει συμβιβασμούς, παρότι θα μπορούσε να διεκδικήσει μεγαλύτερο ποσό.

Η χρηματική αποζημίωση δεν είναι το αντίδοτο στον ανθρώπινο πόνο. Είναι όμως το λιγότερο που μπορεί να κάνει το κράτος απέναντι στην οικογένεια», προσθέτει η ίδια πηγή. Στην Αρετή Γρηγοροπούλου τα χρήματα πρέπει να καταβληθούν έως τις 15 Δεκεμβρίου. Σε διαφορετική περίπτωση το Δημόσιο πρέπει να καταβάλει πρόσθετους τόκους.

Η Τζίνα Τσαλικιάν και η Αρετή ξεκίνησαν πριν από χρόνια τη διεκδίκηση αποζημίωσης, αρχικά με αγωγή ύψους 2,7 εκατομμυρίων ευρώ. Τελικά, το Διοικητικό Πρωτοδικείο επιδίκασε για ψυχική οδύνη το ποσό των 900.000 ευρώ. Κατά της απόφασης ασκήθηκε έφεση. Προκειμένου, ωστόσο, να λήξει η υπόθεση και να μην εισαχθεί εκ νέου ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου, η οικογένεια αποφάσισε να προχωρήσει σε συμβιβαστική επίλυση.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

9 χρόνια μετά η ΕΛ.ΑΣ αποζημιώνει και την αδερφή του Γρηγορόπουλου μαντέψτε γιατί!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: