Γκιόλβας: Ο ελληνισμός προέρχεται από άλλους πλανήτες. Την πρώτη εξελιγμένη ζωή στη Γη την δημιούργησαν οι Ελληνες από τα άστρα.

Αποσπάσματα απο συνέντευξη που είχε δώσει ο Γκιόλβας.... Η ίδια η Αθηνά ήταν δια­κεκριμένος βιολόγος, οι «θεοί» των Ελλήνων έκαναν επεμβάσεις στο γενετικό κώδικα.

Ο Αριστοτέλης μύησε τον Αλέξανδρο, τον έκανε διανοούμενο, τον έκανε στρατηγό, του είπε: «ό,τι θέλεις, μπορείς να το κάνεις, έχεις τη δύναμη, αρκεί να θέλεις. Όπου υπάρχει θέλω υπάρχει και Δρόμος ...».

Και υπήρχε ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας με τα άστρα, για πάρα πολλά χρόνια. Μ" αυτές τις επισκέψεις σχετίζεται και το μυστήριο του Αριστοτέλη.

Οι Έλληνες έχουν εξωγήινη καταγωγή από το Μ Λαγού, της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας. Σ" εκείνες τις αστρικές περιοχές έγινε ο «Πόλεμος των Άστρων», όπου το ελληνικό Μ Λαγού πολέμησε με τους στασιαστές του Α Λαγού, στον οποίο κατοικούν σατανάδες και όχι άνθρωποι.

Έχουν ύψος 1.10, είναι τελείως άτριχοι και πρόκειται για ιδιαιτέρως μοχθηρά όντα. Αυτοί είναι οι αληθινοί εχθροί της ανθρωπότητας και της διαστημικής Ελληνικής Σποράς. Εδώ ήρθαν οι επισκέπτες από το Μ Λαγού και έφτιαξαν τους ανθρώπους με βιολογικές μεταλλάξεις.

Τους ακολούθησαν οι Μ Λαγού, όπου έφτιαξαν κι αυτοί εδώ κάποιες φυλές και υποχώρησαν αργότερα στην εσωτερική κοιλότητα της Γης. Όλα αυτά τα αναφέρει ο Αριστοτέλης στον κώδικα, αν και είναι πολύ δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν, ούτε η ΝΑΣΑ δεν μπορεί ...

Τον Αριστοτέλη τον έφερε στη Γη ο πατέρας του όταν ήταν πέντε χρονών. Προσγειώθηκαν εδώ από το Μ Λαγού όταν συνεχιζόταν ακόμη ο πόλεμος με τον Α Λαγού. Οι σατανάδες αυτοί τους ακολούθησαν για να κυνηγήσουν το Νικόμαχο, τον πατέρα του Αριστοτέλη. Ο Νικόμαχος προσγειώθηκε στα Στάγιρα. Όπως ξέρεις, έχω αποκρυπτογραφήσει τα «ακατανόητα» κείμενα του Αριστοτέλη που τα έχουν χαρακτηρίσει «παραληρήματα» και «διαλείψεις» στα οποία υπάρχουν με όλες τις λεπτομέρειες αυτές οι διηγήσεις.

Ο Νικόμαχος έγινε με τις «θαυματουργές» γνώσεις του γιατρός του βασιλιά Φίλιππου. Ο Αριστοτέλης στάλθηκε σε ειδικούς ανθρώπους στην Αθήνα και αλλού για να διδαχθεί, και αφού έγραψε μερικά βιβλία με τις γνώσεις που απέκτησε, όταν γεννήθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος επέστρεψε στη Μακεδονία για να αναλάβει τη μόρφωση του. Ο Αριστοτέλης μύησε τον Αλέξανδρο, τον έκανε διανοούμενο, τον έκανε στρατηγό, του είπε: «ό,τι θέλεις, μπορείς να το κάνεις, έχεις τη δύναμη, αρκεί να θέλεις. Όπου υπάρχει θέλω υπάρχει και Δρόμος ...».

Και ποιο είναι το ελληνικό μήνυμα από τα άστρα, που καθοδηγεί ανθρώπους σαν κι εσάς; Μπορείτε να μας το μεταδώσετε; ...
Όταν θέλεις, υπάρχει και δρόμος. Αρκεί να πεις θέλω και μπορείς να το κάνεις. Δεν υπάρχει δεν μπορώ για τον άνθρωπο, ο άνθρωπος κρύβει πάρα πολλές δυνάμεις. «Όπου υπάρχει 0έλω, υπάρχει Δρόμος». Και μην ξεχνάς, όπως λέει ο Ηράκλειτος: «Εάν μη έλπηται, ανέλπιστον ουκ εξευρήσει, ανεξερεύνητον εόν και άπορον ...». τέλος πίσω από το Διεθνές Τραπεζικό Σύστημα και τις μεγάλες εταιρείες που κυβερνούν μεγάλο μέρος του κόσμου, βρίσκεται ο Διεθνής Σιωνισμός.

Post A Comment:

3 comments

stamatisείπε...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΕΡΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Μ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΟΝΩ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΕΝΕΤΙΣΤΡΙΑΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΟΙ ................ΕΓΚΡΗΤΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ

10χρονος "εξωγήινος"είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Γνωρίζετε όλοι σας ότι το όνομα Ελλάς είναι κωδικοποιημέμο;
Γιατί επιμένουν οι ξένοι να μας αποκαλούν Γραικία - Γραικούς και όχι Έλληνες; Διότι το όνομα Ελλάς, μας λέει από που προερχόμαστε.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications