12 Δεκ 2017

Νέο κεφάλαιο στο θρίλερ θανάτου του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο

Νέο κεφάλαιο στο θρίλερ θανάτου του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο
X

Την έγκριση για τη δεύτερη νεκροψία του 21χρονου ενέκρινε η Εισαγγελία Εφετών Ρόδου.
Όπως έγινε γνωστό, η νεκροψία του φοιτητή θα γίνει από τέσσερις ιατροδικαστές, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Για την πολιτεία, τη νεκροτομή αναμένεται να διενεργήσουν η καθηγήτρια και Διευθύντρια της Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαρά Σπηλιοπούλου, η επίκουρη καθηγήτρια Σταυρούλα Παπαδόδημα και ο επίκουρος καθηγητής-ανθρωπολόγος Κωνσταντίνος Μωραΐτης.

Η οικογένεια έχει ορίσει ως τεχνικό σύμβουλο τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη.

Υπενθυμίζεται ότι προηγουμένως είχε απορριφθεί ήδη δύο φορές το αίτημα της οικογένειας του Νίκου Χατζηπαύλου.

Την περασμένη Παρασκευή ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Γλύκας υπέβαλε νέο αίτημα στον Εισαγγελέα Εφετών Ρόδου για τη διενέργεια νέας νεκροψίας -νεκροτομής, το οποίο αυτή τη φορά έγινε δεκτό.

Η οικογένεια του 21χρονου επέμενε να διενεργηθεί και δεύτερη νεκροψία, καθώς θεωρεί ότι το παιδί της δολοφονήθηκε και δεν πρόκειται περί δυστυχήματος.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Νέο κεφάλαιο στο θρίλερ θανάτου του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: