17 Δεκ 2017

Έτσι θα είναι το ταξίδι στο διάστημα για… τουρίστες (Βίντεο)

Έτσι θα είναι το ταξίδι στο διάστημα για… τουρίστες (Βίντεο)

Μετά τον Elon Musk, που στοχεύει να πραγματοποιήσει ταξίδια στον Άρη, και ο Jeff Bezos της Amazon με την εταιρεία του, Blue Origin, φιλοδοξεί να κάνει πραγματικότητα τα ταξίδια στο διάστημα για λόγους αναψυχής.

Η εταιρεία έχει πετύχει να προσγειώσει ξανά τον δικό της επαναχρησιμοποιήσιμο πύραυλο, ενώ πειραματίζεται και με τη δημιουργία ενός ειδικού σκάφους για τουρίστες που θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στο διάστημα το 2019.

Για να τεστάρει τη βιωσιμότητα του φιλόδοξου πλάνου, η Blue Origin εκτόξευσε μια κάψουλα, δημοσιεύοντας στη συνέχεια το βίντεο, όπου φαίνεται πώς θα είναι, περίπου, η εμπειρία του ταξιδιού στα όρια της ατμόσφαιρας.

Δείτε το βίντεο...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έτσι θα είναι το ταξίδι στο διάστημα για… τουρίστες (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: