18 Δεκ 2017

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΛΛΗΨΗ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ» ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ HOT SPOT;

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΛΛΗΨΗ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ» ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ HOT SPOT;

Σε μια πολύ περίεργη σύλληψη, προχώρησαν οι αστυνομικοί στο hotspot της Μόριας Λέσβου.

Συλληφθείς είναι ένας 44χρονος ημεδαπός «αλληλέγγυος», εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα του εμπρησμού, της διατάραξης της κοινήςειρήνης, της διέγερσης για την τέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος και της αντίστασης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την έκθεση της Αστυνομίας, ο λεγάμενος έβαλε φωτιά σε κάδο απορριμμάτων του hotspot και συμμετείχε ενεργά σε βιαιοπραγίες κατά εγκαταστάσεων και αστυνομικών δυνάμεων, που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο. Τέλος, ο συλληφθείς παρότρυνε και τα «προσφυγάκια» στη διάπραξη έκνομων ενεργειών.

Κι εδώ βεβαίως προκύπτουν κάποια ερωτήματα, όπως: τι «μάρκα» ήταν άραγε ο «αλληλέγγυος» και ποιος ο σκοπός του; Αλλά, και πως μπήκε μέσα στο hotspot και εκινείτο με χαρακτηριστική άνεση μεταξύ των «προσφύγων»;

Πάντως, η ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρει την είδηση ως εξής: «έναν 44χρονο κατηγορεί η αστυνομία…». Γιατί άραγε τα συντρόφια επιχειρούν να τον καλύψουν – αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως είναι… θύμα αστυνομικής σκευωρίας; Ποιον υπηρετεί ο λεγάμενος; Τους «εδώ», τους «απέναντι», ή μήπως και τις δύο πλευρές;

ethnikismos

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΛΛΗΨΗ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ» ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ HOT SPOT;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: