Κλέφτης αρπάζει αυτοκίνητο στο Παγκράτι σε χρόνο ρεκόρ ΒΙΝΤΕΟ
Κλέφτης αρπάζει αυτοκίνητο στο Παγκράτι σε χρόνο ρεκόρ ΒΙΝΤΕΟ

Ενα απίστευτο βίντεο κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος στο Παγκράτι στον πλέον κεντρικό δρόμο της Φιλολάου, όπου ένας άντρας φαίνεται πεντακάθαρα να κλέβει ένα αυτοκίνητο Toyota Auris μέσα σε ελάχιστα λεπτά χωρίς να ενοχλείται από τον κόσμο που περνά!

Παρά το γεγονός ότι το σημείο είναι φωτισμένο και πάνω στην πολυσύχναστη οδό Φιλολάου, ο δράστης με ολοφανερό το πρόσωπό του και πολύ χαλαρό τρόπο πηγαίνει στο αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει σε γιατρό, και το ανοίγει μέσα σε δύο δευτερόλεπτα, ενώ μέσα στα επόμενα δύο λεπτά καταφέρνει να το βάλει μπρος και να φύγει σαν κύριος!

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες μέρες στις 4 τα ξημερώματα και η αστυνομία ήδη αναζητά τον δράστη προσπαθώντας να τον βρει μέσα από το συγκεκριμένο βίντεο από κάμερα κυκλώματος από παρακείμενο κατάστημα.

Αυτός που ανέβασε το βίντεο γράφει: Τεράστιο Θράσος ο "κύριος" ... αλλά και πολύ ταλέντο.. παρακαλώ όπως το προωθήσετε σε όσους μπορείτε , πρέπει να τιμωρηθεί ο δράστης.Το πρόσωπο του φαίνεται καθαρά, ελπίζω να μην μπορεί να κυκλοφορεί αύριο και κάποιος να τον "παραδώσει"

Σαν στημένο φαίνεται το βίντεο :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications