Χαρά Νικοπούλου: «Ξεκινούν οι σάλπιγγες του πολέμου! Έσσεται ήμαρ  Ή ταν ή επί τας».
Χαρά Νικοπούλου: «Ξεκινούν οι σάλπιγγες του πολέμου! Έσσεται ήμαρ  Ή ταν ή επί τας».

To Πρωτοσέλιδο θέμα έγινε το ζήτημα της μαζικής επίθεσης των τουρκόφωνων εφημερίδων της περιοχής στην αθηναϊκή εφημερίδα Espresso. Με τίτλο “Απίστευτη τουρκική προπαγάνδα – Απειλούν πάλι τη δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά” το ρεπορτάζ της αθηναϊκής εφημερίδας κάνει εκτενή αναφορά στις συνθήκες ζωής της Χαράς Νικοπούλου στο ορρεινό χωριό Μεγάλο Δέρειο Εβρου αλλά και στην ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχτηκε ταυτόχρονα από το σύνολο του τουρκόφωνου Τύπου της Θράκης, με αφορμή μία δήθεν προτροπή της προς τα παιδιά να ζωγραφίσουν …τον Αλάχ! Αυτά το 2010 απο οπού ειναι και η εικόνα ,ΣΤΟ ΣΉΜΕΡΑ:

«ΔΕΧΤΗΚΑ ΚΑΘΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ, ΚΑΘΕ ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΑ, ΔΕΧΤΗΚΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΓΡΑΦΟ ΔΙΚΑΙΟ».

«Το πολιτικό κόστος θα είναι τεράστιο τόσο για τον υπουργό εθνικής άμυνας Πάνο Καμμένο, όσο και για την υφυπουργό εργασίας Θεανώ Φωτίου», διαμηνύει μεταξύ άλλων μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, η Χαρά Νικοπούλου.

Η εμπνεύστρια της «Κιβωτού Δόμνας Βισβίζη» και της «Οικογενειακής Στέγης Ακρίτα», απαντά με αυτόν τον τρόπο στα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο αίτημα του Στρατού για επιστροφή του Φυλακίου στη δικαιοδοσία του και στην εξώδικη αντίδρασή της.

Αναλυτικά η τοποθέτηση δια του facebook, της κ. Νικοπούλου:

«ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΠΟΥ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΡΟΪΣΤΑΤΑΙ ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΤΕΓΗ «ΑΚΡΙΤΑ».

«ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΗΣ ΔΟΜΝΑΣ ΒΙΖΒΙΖΗ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ »ΑΚΡΙΤΑ».

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΖΗΤΑ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΠΙΣΩ, »ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ» … ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΣΤΗΝ 29 ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 4ο ΣΩΜΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΧΘΕΣ, ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 24 ΩΡΕΣ, ΔΙΑΡΡΕΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΥΡΙΑ ΦΩΤΙΟΥ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ.

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΦΩΤΙΟΥ, ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ…

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΠΟΥ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΡΟΪΣΤΑΤΑΙ ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΤΕΓΗ «ΑΚΡΙΤΑ».

ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΣΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ».

Λίγες μέρες πριν, εξάλλου, η κ. Νικοπούλου και πάλι στο facebook, είχε αναρτήσει το εξής σημείωμα:

«ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ Η «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΔΟΜΝΑΣ ΒΙΖΒΙΖΗ» ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ, ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΓΡΑΦΟ ΔΙΚΑΙΟ… ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΥΝΗΓΟΙ ΘΕΣΕΩΝ… ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ.

ΩΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ ΚΑΘΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ, ΚΑΘΕ ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΑ, ΔΕΧΤΗΚΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΟΣΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «ΑΚΡΙΤΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΙΒΩΤΟΥ». ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ. ΣΤΙΣ 26 ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ… ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ… Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ…».

inkomotini.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications