PUTIN Vs CHEMTRAILS
PUTIN Vs CHEMTRAILS

Ο Πρόεδρος Πούτιν έχει έρθει σε αντιπαράθεση με τις Δυτικές κυβερνήσεις επικρίνοντας τους αεροψεκασμούς, αφού σύμφωνα με τον ίδιο, αυτές οι επιχειρήσεις αποτελούν «μνημειώδη απειλή», αφού δεν είναι «μόνο επιθετικές, αλλά και ενάντια στην φύση»

Ο Πούτιν, ο οποίος είναι αντίθετος με τα προγράμματα κλιματικής μηχανικής, λέγεται ότι «ανησυχεί βαθύτατα» για τα «χωρίς γνώση ρίσκα» («uneducated risks») που λαμβάνονται από Δυτικές εταιρείες και εγκρίνονται από τις Δυτικές κυβερνήσεις, που επιδιώκουν τον έλεγχο του πληθυσμού και το κέρδος.

Μιλώντας πρόσφατα σε εκδήλωση φιλανθρωπικού οργανισμού στην Αγία Πετρούπολη, ο Πούτιν ρωτήθηκε εάν οι αεροψεκασμοί των Δυτικών κυβερνήσεων και τα προγράμματα χειρισμού των καιρικών συνθηκών αντιπροσωπεύουν τη «μεγαλύτερη επίθεση στη ζωή και την υγεία της γης στην ανθρώπινη ιστορία» ...

Η θέση του ήταν σαφέστατη … «Δεν έχει σημασία αν είναι η μεγαλύτερη απειλή ή η δεύτερη μεγαλύτερη απειλή ή η τρίτη μεγαλύτερη απειλή. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πρόκειται για επίθεση. Είναι μια σοβαρή επίθεση».

«Είναι αξιοσημείωτο ότι η αμερικανική κυβέρνηση εξακολουθεί να αρνείται να αναγνωρίσει τις δραστηριότητές της. Τα επιστημονικά δεδομένα είναι εκεί για να τα δουν όλοι. Πώς μπορούν οι άνθρωποι να απαιτήσουν κανονισμούς και ελέγχους, εάν η κυβέρνηση δεν παραδεχτεί αυτές τις επιχειρήσεις; Είναι προσβλητικό για τη νοημοσύνη των ανθρώπων … Δεν είναι μόνο επιθετικό (προσβλητικό), είναι ενάντια στη φύση».

Η εναλλακτική λύση σύμφωνα με τον Πρόεδρο Πούτιν, είναι η ίδια όπως ήταν πάντα. Απλή και με σεβασμό αντιμετώπιση της γης, των συστημάτων ύδρευσης και του αέρα.

Ερωτηθείς δε αν θα συμβουλεύσει τους πολίτες του να περνούν το χρόνο τους σε περιοχές του πλανήτη βεβαρυμμένες από αεροψεκασμούς, ο Πούτιν απάντησε ότι δεν θα πει στους ανθρώπους πού να απολαύσουν τις διακοπές τους, αλλά … «προτρέπω τους ανθρώπους να ενημερώνονται σ΄ αυτό το θέμα και να λαμβάνουν έξυπνες αποφάσεις».

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «CHEMTRAILS» ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ HARVARD
Καθώς τα κύρια μέσα ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία ανακοίνωσαν επίσημα ότι πραγματοποιούνται πειράματα ηλιακής γεωμηχανικής, ο Πρόεδρος Πούτιν είχε ένα μήνυμα προς όσους τον αμφισβήτησαν στο παρελθόν ….. «Απεχθάνομαι να λέω ότι … σας τα είχα πει».
«Δικαιωμένος» από τις πρόσφατες δημοσιογραφικές πληροφορίες, ότι δηλαδή οι Δυτικές ελίτ ασχολούνται με πειράματα αεροψεκασμών, είπε … «δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για να τα περάσω σ΄ αυτούς τους ανθρώπους».

Πρόσφατα τα Δυτικά ΜΜΕ ανακοίνωσαν πρόγραμμα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων, με το οποίο θα σταλούν «ενέσεις» αεροζόλ στη στρατόσφαιρα της γης, στο πρώτο παγκοσμίως δημόσια αναγνωρισμένο πείραμα «chemtrails». Αναφερόμενος σ΄αυτό το γεγονός, κατά την διάρκεια σύντομης συνέντευξης Τύπου (σε εκδήλωση της Ρωσικής Γεωγραφικής Εταιρείας), και εννοώντας προφανώς την επίσημη «κάλυψη» της παγκόσμιας επίθεσης κλιματικής μηχανικής, είπε: «Προφανώς τώρα θα τους αποκαλούν «σχηματισμούς αερολυματικών νεφών».

Σύμφωνα με Ρώσο Πρόεδρο, οι Δυτικές κυβερνήσεις έχουν πειραματιστεί επί χρόνια επάνω στους ανθρώπους, ενώ πρόσφατα είχε κατηγορήσει ανοιχτά κυβερνήσεις, επειδή λένε ψέματα στους πολίτες τους σχετικά με την γεωμηχανική.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications