Φρίκη στη συναυλία των Green Day Δείτε το βίντεο-: Ακροβάτης σκοτώθηκε μπροστά σε 35.000 θεατές
Φρίκη στη συναυλία των Green Day: Ακροβάτης σκοτώθηκε μπροστά σε 35.000 θεατές

Ο 42χρονος Pedro Aunion Monroy έκανε ένα σόου μέσα σε γυάλινο κουτί στον αέρα για να ανοίξει τη συναυλία στο φεστιβάλ φεστιβάλ Mad Cool της Μαδρίτης

Κανείς από όσους έλαβαν μέρος την Παρασκευή στο Mad Cool Festival στη Μαδρίτη δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έβλεπε μπροστά του τον θάνατο ενός ανθρώπου! Και όμως ήταν η βραδιά που ένας ακροβάτης, ενώ παρουσίαζε το πρόγραμμά του, βυθίστηκε στο κενό και σκοτώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια χιλιάδων ανθρώπων.

Ο 42χρονος Pedro Aunion Monroy βρισκόταν μέσα ένα γυάλινο κουτί που κρεμόταν από γερανό, όταν για άγνωστους προς το παρόν λόγους βρέθηκε στο κενό από ύψος 30 μέτρων. Και αυτό μπροστά στα μάτια 35.000 ανθρώπων που βρίσκονταν στο φεστιβάλ γιατί λίγο μετά το ακροβατικό νούμερο στη σκηνή θα έπαιζαν οι διάσημοι Green Day.

Όταν οι θεατές είδαν τον 42χρονο ακροβάτη να πέφτει και συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί επικράτησε ο απόλυτος πανικός. Πολλοί προσπάθησαν να σώσουν τον άτυχο άντρα, αλλά λίγα λεπτά μετά την πτώση, ξεψύχησε.

Ο Monroy ζούσε στη Βρετανία με τον φίλο του και ήταν διευθυντής σε μία εταιρεία που αναλαμβάνει θεάματα και εκδηλώσεις. Μάλιστα λίγες ώρες πριν το φρικτό δυστύχημα είχε γράψει στο Facebook στον φίλο του: «Δεν μπορώ να περιμένω να δω τον αγαπημένο μου. Αγάπη, έλα στην αγκαλιά μου».

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ πάντως συνέχισαν τις εκδηλώσεις τους κανονικά, κάτι που έγινε αντικείμενο κριτικής στα social media. Μάλιστα το νούμερο που έμελλε να σκοτώσει τον ακροβάτη, προετοίμαζε το κοινό για τη συναυλία των Green Day και οι διοργανωτές δεν ενημέρωσαν καν τους μουσικούς για το τι είχε συμβεί, με αποτέλεσμα εκείνοι να βγουν και να δώσουν κανονικά το σόου τους. Μόλις ενημερώθηκαν μετά, για το δυστύχημα που είχε γίνει στην ίδια σκηνή που είχαν τραγουδήσει, είπαν ότι λυπούνται πολύ.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που κατέγραψε την ώρα του δυστυχήματος στο οποίο έχασε τη ζωή του ο ακροβάτης Pedro Aunion Monroy:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications