10 Ιουλ 2017

Άρχισαν: Βγάζουν εκτός νόμου τα ιδιόκτητα drones σε όλη την Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Άρχισαν: Βγάζουν εκτός νόμου τα ιδιόκτητα drones σε όλη την Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παγίδα που πολλοί δεν πρόσεξαν τα τελευταία χρόνια, αφορά την περιβόητη μόδα των drones, που σε μεγάλο βαθμό χρησιμοποιούνται για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Ήρθε η ώρα ωστόσο η παγκόσμια αρχή να αποκαλύψει τους πραγματικούς λόγους διάδοσης των δήθεν φιλικών στον άνθρωπο drones.

Η αρχή έγινε ήδη από την Ευρώπη, της οποίας τα θεσμικά όργανα ήδη μελετούν και προωθούν ειδική ρύθμιση για την σταδιακή απόσυρση πάσης φύσεως drones που δεν έχουν την κατάλληλη πιστοποίηση.

Σε πανευρωπαϊκό λοιπόν πλαίσιο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μελετά την οριοθέτηση "ειδικών ζωνών πτήσης" μέχρι και τις αρχές του 2019, όπου οι ιδιοκτήτες των drones θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν. Φυσικά εκ των προτέρων θα πρέπει να έχουν δηλώσει το καθένα μη επανδρωμένο όχημα, ακόμη κι αυτό αφορά ψυχαγωγικούς λόγους.

Σύμφωνα με το κύριο σκεπτικό των Ευρωπαίων αξιωματούχων, είναι να δημιουργηθεί ένα συγκροτημένο σύστημα εναέριου ελέγχου, μοιάζοντας αρκετά με αυτό που υπάρχει σήμερα για τις πτήσεις των επανδρωμένων αεροπλάνων. Σταδιακά όσοι...ανυπάκουοι δεν δεχθούν να δηλώσουν όλα τα στοιχεία ή χρησιμοποιούν εκτός των αυστηρών ορίων τα drones τους, τότε οι τιμωρίες θα είναι εξοντωτικές.

Τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν ελάχιστοι κανόνες και περιορισμοί για τα λεγόμενα "οικιακά drones" , ωστόσο αυτό η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλει να το αλλάξει.

Γιατί όμως τόσος ντόρος;

Οι άνθρωποι, ιδιαίτερα στον δυτικό κόσμο, έχουν συνηθίσει την χρήση και παρουσία αυτοματοποιημένων ρομποτικών συστημάτων, όπως είναι τα drones. Αυτά όμως που ακολουθούν πρόκειται να αλλάξουν άρδην την εντύπωση των ανθρώπων για αυτά.Θα είναι όμως πολύ αργά:

Του Άρη Δημόπουλου

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Άρχισαν: Βγάζουν εκτός νόμου τα ιδιόκτητα drones σε όλη την Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: