Γιατί έπιασαν τον διαχειριστής της «Μπλε Φάλαινας»? και οχι όλους αυτούς τους διανοητικά ανάπηρους που έκαναν οτι τους έλεγε;
Γιατί έπιασαν τον διαχειριστής της «Μπλε Φάλαινας»? και οχι όλους αυτούς τους διανοητικά ανάπηρους που έκαναν οτι τους έλεγε;

Ερωτήματα για το επίπεδο νοημοσύνης και το φαινόμενο του ανεγκέφαλου όχλου που φαίνεται καθαρά με αυτο το γεγονός :

Ένας ταχυδρόμος στη Μόσχα, αποκαλύφθηκε ότι ήταν το «τέρας» που διαχειριζόταν την διαβόητη ιστοσελίδα «Μπλε Φάλαινα», μέσω της οποίας οδηγούσε έφηβους στην αυτοκαταστροφή και την αυτοκτονία, πετάει ο γάιδαρος; πετάει! πετά και εσύ!

Οι αρχές της ρωσικής πρωτεύουσας ανακοίνωσαν ότι συνέλαβαν τον Ιλία Σιντόροφ, 26 ετών, ο οποίος μετά από ανάκριση ομολόγησε ότι ήταν ο διαχειριστής της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, η οποία έβαζε έφηβους να περνούν διάφορες, όλο και πιο επικίνδυνες, δοκιμασίες που κατέληγαν στην αυτοκτονία .

Οι αστυνομικοί ανέκριναν τον Σιντόροφ για την απόπειρα αυτοκτονίας, μέσω πτώσης μπροστά από διερχόμενο τραίνο, μιας 13χρονης από το χωριό Γιετκούλ, ενώ προηγουμένως της είχε ζητήσει να χαράξει με ξυράφι στο μπράτσο της μια «μπλε φάλαινα» (απ’ όπου και το μακάβριο «παιχνίδι» πήρε το όνομά του).

Το κορίτσι σώθηκε, ωστόσο, η αστυνομία υποστηρίζει ότι ο Σιντόροφ είχε δημιουργήσει δίκτυο με περισσότερα από 30 κορίτσια. Η ιδέα του ονόματος του παιχνιδιού προέρχεται από την τάση που παρουσιάζουν ορισμένες μπλε φάλαινες να αυτοκτονούν, κολλώντας στα αβαθή.

Ο Σιντόροφ αναμένεται να σταλεί στο Τσελιαμπίνσκ στα Ουράλια, προκειμένου να δικαστεί για το θάνατο μιας άλλης μαθήτριας ενώ υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία έχει συλλάβει και τον φερόμενο ως «εμπνευστή» του «παιχνιδιού», 21χρονο Φίλιπ Μπουντέικιν.

Όλα μια χαρά λύθηκε το πρόβλημα! όλοι στάθηκαν σε ένα παιχνίδι που μπορεί να στείλει κάποιους σε αυτοκτονία και οχι στην ουσία! το δεντρό και οχι το δάσος γεμάτο ηλίθιους.

Αν μπορεί να το κάνει αυτο κάποιος ταχυδρόμος !και ένα παιχνίδι, να χειραγωγεί τους ανεγκέφαλους σε βαθμό να τους στείλει σε αυτοκτονία, τοτε τι κάνει επι χρονιά ολο το σύστημα? αυτο ειναι το πρόβλημα! και πιο "ζωντανό" παράδειγμα χρήσιμων ηλίθιων : μπορείτε να δείτε πως ένας Οβριός συνήθως χειραγωγεί χιλιαδες ουγκ χρήσιμους ηλίθιους διανοητικά ανάπηρους κομμουνιστές και αριστερούς οπως τους έμαθαν να γίνουν απο τα σχολεία, σε κομμουνιστο-εβραϊκές σελίδες του facebook! παλιότερα είχαν εφημερίδες για αυτη την δουλειά, και οποιος πάρει με το μέρος τους ηλίθιους θα κυβέρνηση ολο τον κόσμο!

Μπορείτε να προσπαθήστε να συζητήστε λογικά με κομμουνιστές, θα δείτε οτι εκτός οτι δεν έχουν καμια λογική,λένε όλοι τα ίδια οπως τους έχουν μάθει να λένε, και ας μην έχουν στοιχειώδες λογικής! ειναι εντελώς ηλίθιοι και αδίσταχτοι ταυτόχρονα! ζουν σε μια ζωώδες κατάσταση σε όλη τους την ζωή! γιαυτό αν ακούσουν τίποτα περί πνευματισμού και μεταφυσικά τους πιάνει αμόκ !ένας λόγος που τους μετατρέπουν σε άθεους ειναι για ειναι πλήρως ζώα,μονο ο υλισμός υπάρχει τίποτα άλλο! και δεν έχουν επιπτώσεις για τις πράξεις τους (και δεν μιλάω καν απο χριστιανική άποψη!) τους μύστες τρέμουν οπως ηταν ο Χίτλερ κατα τα λεγόμενα του γνωστού ραβίνου Φριζή !σωστά τι θα φοβούνται τα ζωώδες ανθρωποειδή που ελέγχουν; γιαυτό ο κομμουνισμός ηταν πάντα το χέρι της μασονίας και οι χρήσιμοι ηλίθιοι που έλεγε και ο δικός τους ο Λένιν,επίσης ειναι μεταδοτικοί οι κομμουνιστές ουγκ γεννούν κομμουνιστές και αριστερούς! διαχρονικά δεν έχουν προσφέρει τίποτα μονο καταστρέφουν και εκφυλίζουν τα πάντα...©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications