4 Ιουν 2017

Βίντεο: Οι 5 πιο σκληροτράχηλοι πολεμιστές που πολέμησαν έναν στρατό μόνοι τους

Βίντεο: Οι 5 πιο σκληροτράχηλοι πολεμιστές που πολέμησαν έναν στρατό μόνοι τους

Δύσκολα κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν φοβήθηκε την ώρα της μάχης.

Η ρήση του σοφού λαού ότι στα «χαρακώματα δεν υπάρχουν άθεοι» έρχεται να ενισχύσει την άποψη ότι το θάρρος είναι μια από τις βασικότερες αρετές του πολεμιστή.

Δείτε το βίντεο με τους 5 πιο σκληροτράχηλους πολεμιστές που ήρθαν αντιμέτωποι μόνοι τους με έναν ολόκληρο στρατό:

Και αυτα που δεν λένε μην χαλάσουν το matrix, οι απόγονοι vikings πολεμησαν την μασονία που τους κήρυξε πόλεμο χωρίς να ενοχλήσουν κανέναν άπλα έβγαλαν δικό τους νόμισμα και έδιωξαν τους όμβριους: σε 3-4 διαφορετικά μέτωπα,στο άνωθεν βίντεο λέει για τους αδίσταχτους και ανθρωπόμορφα κτήνη μογγολοκομμουνιστες της σοβιετικής ένωσης(ανατολικά της Ρωσίας ειναι Μογγόλοι Ούννοι ), Βρετανία , και τους κατα τόπους συνεργούς του Κακού και προδότες

Έβαλαν 3 χώρες μαζί με τα κατά τόπους "σκυλια" (κωδική ονομασία) να πολεμήσουν την Γερμανία ΒΡΕΤΑΝΊΑ ΑΜΕΡΙΚΉ ΡΩΣΊΑ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ !μονο ετσι μπορούσαν να κερδίσουν την ανώτερη τεχνολογικά και οχι μονο Γερμανία! ειρωνεία πολέμησαν την Γερμανία με γνώσεις κατασκευής αεροπλάνων,και όπλων που έμαθαν απο την Γερμανία ηδη απο τον πρώτο παγκόσμιο και την εποχή της δημοκρατία της Βαϊμάρης!οπως το αμερικάνικο αεροσκάφος Β-17 κλεμμένα σχέδια απο Γερμανούς!που αργότερα ισοπέδωσαν την Γερμάνια με αυτα!

ΥΓ όσοι λένε ψέμματα οτι ηταν Ούννοι οι Γερμανοί, να κάνουν εξετάσεις DNA γιατί μάλλον οι ιδιοι δεν ειναι καν Έλληνες και αν εχουν τα κότσια οι γενετιστές να κάνουν εξετάσεις σε σκελετούς Γερμανών στην Κρήτη για παράδειγμα , και σε κομμουνιστές να δούμε ποιοι ειναι απόγονοι Ούννων στα αλήθεια επιστημονικά, οχι με τα λογία και τα ψέμματα!! οι βάρβαροι δεν μπορουν να κάνουν εφευρέσεις!! σε αντίθεση με τους Γερμανούς που το 80% των επιστημόνων εφευρετών ηταν απο εκεί ιστορικά έως το 1945 που Μογγόλοι βίασαν εκατομμύρια Γερμανίδες να βγάλουν τους αριστερούς ! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βίντεο: Οι 5 πιο σκληροτράχηλοι πολεμιστές που πολέμησαν έναν στρατό μόνοι τους
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats