10 Ιουν 2017

Αναβολή στις παραδόσεις των F-35 στην τουρκική Αεροπορία - Δείτε γιατί (βίντεο)

Αναβολή στις παραδόσεις των F-35 στην τουρκική Αεροπορία - Δείτε γιατί (βίντεο)

Καθυστέρηση (έστω μικρή...) στην παράδοση των τουρκικών F-35A Lightning II το καλοκαίρι του 2018 προκαλεί ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο σύστημα παροχής οξυγόνου στο μαχητικό πέμπτης γενιάς του τύπου στην 56η Αεροπορική Πτέρυγα στην αεροπορική βάση «Luke» της USAF στις ΗΠΑ.

Τα μαχητικά του τύπου καθηλώθηκαν στο έδαφος στις πτήσεις επί έναν περίπου μήνα, αρκούσε για να καθηλώσει στο έδαφος και επέστρεψε ο εφιάλτης της υποξίας που οδήγησε σε πτώση ένα F-22 πριν από λίγα χρόνια στην Αλάσκα και στον θάνατο ενός πιλότου.

Τότε αρχικά δεν είχαν δώσει σημασία οι αρμόδιοι της αμερικανικής Αεροπορίας σε επανειλημμένα περιστατικά αστοχίας του συστήματος παροχής οξυγόνου μέχρι που συνέβη το δυστύχημα και καθηλώθηκε στο έδαφος ολόκληρος ο στόλος των F-22, εεπίσης τεχνολογίας stealth.

Οι πιλότοι των F-35 ανέφεραν μετά την ολοκλήρωση της πτήσης ότι αντιμετώπισαν το πρόβλημα της υποξίας (δεν υπήρχε αρκετό οξυγόνο στο πιλοτήριο) και την κατάσταση την διέσωζε η ενεργοποίηση του εφεδρικού συστήματος παροχής οξυγόνου.

Tώρα θα γίνει έρευνα και από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν θα ενσωματωθούν οι βελτιώσεις σε όλα τα αεροσκάφη παραγωγής με αποτέλεσμα την συνολική καθυστέρηση στην παραγωγή να φτάνει και τους έξι μήνες για λόλες τις παραγγελίες των F-35 μεταξύ των οποίων και της τουρκικής Αεροπορίας.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αναβολή στις παραδόσεις των F-35 στην τουρκική Αεροπορία - Δείτε γιατί (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats