Η «ρομποτική θεά» - Το παγκόσμιο σχέδιο προχωρά σε άλλο επίπεδο
Η «ρομποτική θεά» - Το παγκόσμιο σχέδιο προχωρά σε άλλο επίπεδο

Ονομάζεται Jia Jia ή αλλιώς Robot Goddess (ρομποτική θεά) και είναι το ρεαλιστικό ανδροειδές ρομπότ που δημιούργησαν οι ειδικοί του Πανεπιστημίου Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας.

Πέρα από ωραία εμφάνιση, η Jia Jia φαίνεται ότι διαθέτει και… πνεύμα καθώς με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης είναι σε θέση να κάνει διάλογο με τον συνομιλητή της και να εκφράζει τα συναισθήματά της με τις εκφράσεις του προσώπου της.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το σχέδιο κυριαρχία των ανθρωποειδών στην κοινωνία των ανθρώπων, με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, προχωρά κανονικότατα. Οι άνθρωποι θα κριθούν σύντομα ανάξιοι από την ελίτ να προσφέρουν ασφάλεια και πρόοδο στις κοινωνίες και ως εκ τούτου ενδέχεται να αναλάβει μία παγκόσμια εξουσία, η οποία θα διοικεί με την απρόσωπη τεχνητή νοημοσύνη.

Ανθρωποειδή χωρίς αισθήματα αλλά με… πνεύμα θα εφαρμόζουν στην πράξη την σιδηρά διοίκηση τους ενός ηγέτη.Η ρομποτική γυναίκα με την παραδοσιακή στολή στις αρχές του έτους «τρομάζει» με την εμφάνιση και τις απαντήσεις που δίνει. Όταν κάποιος την ρωτά πόσο κάνει 1+1, του απαντά, αφού τον παρατήρησε για το χαμόγελό του, πως αν δεν είναι σε θέση να απαντήσει αυτή την ερώτηση προτιμά να καταστραφεί.

Όπως μεταδίδεται, η «ρομποτική θεά» «μάγεψε» τους πάντες με τις ικανότητες και την… χάρη της στο οικονομικό συνέδριο της UBS που πραγματοποιήθηκε στην Σανγκάη.Η επιστήμη έχει διαχρονικά την τάση να ονομάζει «θεούς» τα δημιουργήματα της μηχανικής αλλά και της γενετικής μηχανικής.

Πριν από μερικές ημέρες εντυπωσίασε και πάλι, αυτή την φορά παραχωρώντας μια συνέντευξη μέσω Skype στον δημοσιογράφο και συνιδρυτή του αμερικανικού περιοδικού τεχνολογίας «Wired», Κέβιν Κέλι. Σύμφωνα με τους ερευνητές πίσω από την Jia Jia, οι απαντήσεις της ήταν αυθόρμητες και δεν βασίζονταν σε προσυμφωνημένες ερωτήσεις.

«Υπήρχε κάποια καθυστέρηση και σύγχυση, οι οποίες οφείλονταν στο δίκτυο του Skype» αναφέρει ο επικεφαλής της ομάδας της Jia Jia, Τσεν Σιαοπίνγκ. «Πέραν αυτού, θεωρώ ότι η συνομιλία ήταν επιτυχημένη. Θα βαθμολογούσα την Jia Jia με 70 μονάδες στις 100 για τις επιδόσεις της. Τέτοιου είδους ζωντανές και αυθόρμητες συνεντεύξεις θα μπορούσαν να συμβάλουν σημαντικά ως προς την περαιτέρω έρευνα και ανάπτυξη των ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη».

Και η νοημοσύνη αυτή αναπτύσσεται, συμπληρώνουμε εμείς. Πολύ σύντομα τα ανθρωποειδή θα αποκτήσουν την δική τους βούληση και τον δικό τους τρόπο σκέψης και σίγουρα θα απαιτήσουν «κομμάτι» από την εξουσία, αν όχι ολόκληρη.Το σχέδιο «τέλους της κυριαρχίας των ανθρώπων» περνά σε νέο επίπεδο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications