23 Μαΐ 2017

Πρωτοφανές-Αφέθηκε ελεύθερος Πακιστανός δολοφόνος,καταζητούμενος απ την Ιντερπόλ! οι “δικαστές” αριστεροί ειναι?

Πρωτοφανές-Αφέθηκε ελεύθερος Πακιστανός δολοφόνος,καταζητούμενος απ την Ιντερπόλ! οι “δικαστές” αριστεροί ειναι???

- Ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι δεν έπρεπε να εκδοθεί στο Πακιστάν γιατί κινδυνεύει η ζωή του..

Κυκλοφορεί ελεύθερος στη χώρα μας χωρίς περιοριστικούς όρους αν και από τις αρχές, έχει χαρακτηριστεί ως «εξαιρετικά επικίνδυνος».. Ο 25χρονος Ahmed Waheed έχει δολοφονήσει δύο άτομα στη χώρα του - Ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι δεν έπρεπε να εκδοθεί γιατί κινδυνεύει η ζωή του - Στις 26 Απριλίου έληξε η περίοδος κράτησής του στην Αμυγδαλέζα.. .

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι οι ελληνικές αρχές άφησαν ελεύθερο έναν 25χρονο Πακιστανό σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί «ερυθρά αγγελία» από την Ιντερπόλ για διπλή δολοφονία στην πατρίδα του. Ο Ahmed Waheed ήταν κρατούμενος στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στην Αμυγδαλέζα μέχρι τις 26 Απριλίου οπότε και έληξε ο χρόνος επιτρεπτής κράτησης.

Έκτοτε κυκλοφορεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αν και από τις αρχές, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, έχει χαρακτηριστεί ως «εξαιρετικά επικίνδυνος».

Παράλληλα όπως καταγγέλλει ο δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων του, Παναγιώτης Μπαϊλακτάρης, ο 25χρονος έχει υποβάλει αίτηση χορήγησης ασύλου που εκκρεμεί. «Οι αρχές όφειλαν να έχουν αντιμετωπίσει το αίτημά του για άσυλο πολύ πριν λήξει ο ανώτατος επιτρεπόμενος χρόνος κράτησης ενός ατόμου που αποτελεί κίνδυνο και για την εθνική ασφάλεια αλλά και για τη δημόσια τάξη» προσθέτει ο δικηγόρος.

Ο Ahmed Waheed στις 2 Ιουλίου 2014 με τη συμμορία του που «πουλούσε» προστασία σε καταστήματα δολοφόνησε δύο άτομα στο Πακιστάν. Όταν εντοπίστηκε στη Θήβα στις αρχές του περασμένου Ιουνίου ο 25χρονος υποστήριξε ότι κινδυνεύει με θανατική ποινή στο Πακιστάν και γι' αυτό ζήτησε να μην εκδοθεί στη χώρα του.

Αν και δικαστήριο στο Ναύπλιο έκρινε ότι έπρεπε να εκδοθεί, ο Πακιστανός προσέφυγε στον Άρειο Πάγο που έκρινε ότι δεν πρέπει να συμβεί αυτό γιατί όντως κινδυνεύει στη χώρα του με θάνατο.

Έτσι ο 25χρονος κατέληξε στην Αμυγδαλέζα από την οποία έφυγε τον Απρίλιο. Ωραία ! τέτοια εγκληματικά στοιχειά κουβαλούν στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη και εκ του ασφαλούς γνωρίζουν οτι δεν θα τους κάνουν τίποτα οτι και αν κάνουν! ακομα χειρότερα δηλαδή!! τι να περιμένει κάνεις απο κομμουνιστές αφου οι ίδιοι εκτός της ίδιας βάρβαρης ράτσας, ειναι χειρότεροι! όμοιος και οι αριστεροί γέννημα κομμουνιστών, πιο αδίσταχτη φάρα δεν υπάρχει!σωστά λένε αδέλφια τους τους λαθρο! καποτε έβγαλαν έξω τον κατάδικο να σφάζει Έλληνες και έγινε “ήρωας” ο γνωστός Βελουχιώτης! μύθος η φυλετική υγειά!!! και το κακό στην Γη έχει εξαπλωθεί, ετσι είχαν αφήσει και εναν άλλον και ξανά έκανε τα ίδια! λύκοι ανάμεσα σε πρόβατα!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πρωτοφανές-Αφέθηκε ελεύθερος Πακιστανός δολοφόνος,καταζητούμενος απ την Ιντερπόλ! οι “δικαστές” αριστεροί ειναι?
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats