Εικόνες απο την NASA δείχνουν εξωγήινες δομές στο φεγγάρι!!!
Εικόνες απο την NASA δείχνουν εξωγήινες δομές στο φεγγάρι!!!

Σύμφωνα με τον Neil Armstrong , ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε στο φεγγάρι υποτίθεται, είχε δει δύο τεράστια εξωγήινα σκάφη στις 20 Ιουλίου του 1969, όταν υποτίθεται το Apollo 11 προσγειώθηκε στο φεγγάρι.

Οι υποτιθέμενες συνομιλίες μεταξύ του Armstrong και του κέντρου έλεγχου της αποστολής αποκάλυψαν τους πραγματικούς λόγους πίσω από την απόφαση της κυβέρνησης να ακυρώσει το πρόγραμμα προσελήνωσης των ΗΠΑ το 1973.

Αν και η ποιότητα μετάδοσης δεν ήταν καλή, εκατομμύρια άνθρωποι έιχαν ακούσει, αυτο που είπε ο Armstrong, «ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα γιγάντιο άλμα για την ανθρωπότητα». Αλλά υπάρχει και κάποιος που ισχυρίζεται ότι τον άκουσε να λέει ότι είδε ένα «φώς» στην άκρη ενός κοντινού κρατήρα.

Εκείνη την στιγμή απάντησε στο αίτημα του κέντρου ελεγχου να μην δώσει περισσότερες πληροφορίες, και μετα κόπηκε η μετάδοση. Παρά το γεγονός ότι η NASA έχει αρνηθεί τα πάντα για την αυθεντικότητα της μετάδοσης, πολλοί πρώην τεχνικοί της διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ αποκάλυψαν το αντίθετο. Επιπλέον,οι ραδιοεπικοινωνίες διακόπηκαν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της 11ης αποστολή του Apollo ώστε να κρύψουν την αλήθεια από το κοινό.

Και αν κάποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία, οι εικόνες ειναι απο το αμερικανικό διαστημικό όχημα Lunar Reconnaissance Orbiter και αποκαλύπτουν μια σεληνιακή δομή τεχνητής προέλευσης, πιθανότατα χτίστηκε από κάποιο εξωγήινο πολιτισμό.

Η απόδειξη της εξωγήινης δραστηριότητας στη Σελήνη
Πολλοί ισχυρίζονται ότι έχουν εντοπίσει τεχνικές δομές στην επιφάνεια της σελήνης. Αναφέρουν ότι ενα αντικείμενο σε σχήμα δίσκου μπορεί να είναι μια σεληνιακή βάση για ενα τεχνολογικά προηγμένο εξωγήινο πολιτισμό. Κάποιος λέει ότι η NASA κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να κρύψει τα αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη ευφυούς εξωγήινης ζωής.

Οι εικόνες που ελήφθησαν από το διαστημικό σκάφος Lunar Reconnaissance Orbiter της NASA, το οποίο έχει περισσότερα από επτά χρόνια σε τροχιά γύρω από το φεγγάρι . Σε πρόσφατες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ένα δίσκο - ενα αντικείμενο από διαφορετικές οπτικές γωνίες.Ο ερευνητής Tyler Glockner, δήλωσε ότι η ασυνήθιστη δομή εμφανίζεται σε διάφορα σημεία της σεληνιακής επιφάνειας, γεγονός που υποδηλώνει ότι το αντικείμενο μετακινείται σε διαφορετικές θέσεις.

Οι παλιές φωτογραφίες απο τις αποστολές του Apollo δείχνουν με σαφήνεια και λεπτομέρειες περίεργες δομές, πολύ περισσότερο από τις νέες κάμερες της NASA, δείγμα οτι η NASA λογοκρίνει τις φωτογραφίες ! μια άλλη εικόνα της σελήνης δείχνει ένα κρατήρα που φαίνεται να ειναι ένα τεχνητό τρίγωνο. Περίεργος, αυτό το τέλειο τρίγωνο δεν εμφανίζεται πλέον σε εικόνες του Google Moon.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι θέλουν να υποδουλώσουν την ανθρώπινη φυλή, εκτός από το απλά να μας παρακολουθούν. Αλλά αυτό που είναι σαφές είναι ότι, οι διάφορες διαστημικές υπηρεσίες γνωρίζουν την ύπαρξή τους. Και το ερώτημα που τίθεται είναι: Πόσο καιρό έχουν κρύψει την αλήθεια;

Ο Leonard υποστήριξε ότι η NASA γνώριζε για εξωγήινη δραστηριότητα στη Σελήνη και προσπάθησε να κρύψει αυτές τις πληροφορίες. Αυτός δεν είναι ο μόνος που κάνει έναν τέτοιο ισχυρισμό. Ο Δρ Brian O'Leary της NASA είχε δήλωσε ότι: Όλες οι φωτογραφίες που έχω δει από το φεγγάρι,δείχνουν πιθανές δομές, το πιο εντυπωσιακό είναι μια γραμμική δομή που επεκτείνεται πολλά μίλια, και οτι: Αυτό σημαίνει ότι κάποιος άλλος είναι εκεί πάνω.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Απελευθέρωση της αλήθειας, τωρα!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications