Αλλάζω στρατόπεδο! και θα γίνω λίγο ο συνήγορος του Διαβόλου, στην κυριολεξία του σατανά του ίδιου!
Μπορώ να πω με βεβαιότητα οτι οχι μονο δεν αξίζουν καμιά σωτηρία αλλα μνημόνια  200 χρονιά!

Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι όχι μονό δεν αξίζουν καμιά σωτηρία άλλα μνημόνια 200 χρονιά! το 65%

Πρώτα από όλα! όλοι φωνάζετε ότι δεν υπάρχει κράτος το ένα το άλλο, οι άλλοι τα έκαναν όλα τόσα χρονιά ποιοι άλλοι; ποιος τους έβγαζε τους άλλους τόσα χρονιά; για να βάλει το κακομαθημένο βλαμμένο του, σε θεσούλα στο δημόσιο;

Ρε αμόρφωτα στουρνάρια με 5-6 πτυχία ο καθένας , δεν έχετε ιδέα καν οχι μονό από αληθινή ιστορία άλλα δεν μπορείτε να κατανοήστε ούτε καν τα αυτονόητα! παρακολουθώ τι γίνεται στο ίντερνετ εδώ και 4-5 χρονιά, ποιες σελίδες έχετε στις πρώτες θέσεις,όλες του συστήματος και όλους τους απατεώνες που σας βλέπουν ως κοπάδι από πρόβατα, ποιος θα μαζέψει τα πιο πολλά like (πρόβατα)στις σελίδες τους facebook,αλλες copy paste μονο!ούτε ένα δικό τους άρθρο, οτι βρουν αρκεί να έχουν κόσμο! με αποτέλεσμα να βάζουν ότι προπαγάνδες βρίσκουν από τις άλλες ιστοσελίδες του συστήματος και όχι μονό!τα λάμόγια του ίντερνετ καραδοκούν στην γωνιά να δουν ποια άρθρα έχουν απήχηση να τα βάλουν και αυτοι, έχουμε παραδείγματα...

Αρκεί να ρίξει κάνεις μια μάτια ποιες σελίδες είναι στις πρώτες θέσεις με μονο πιασιάρικα ποστ και για 12άχρονα στα μυαλά! για να καταλάβεις ότι σε αυτή την χωρά το 60% και οδεύουν προς 70% είναι εντελώς ηλίθιοι, τους κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια τους και αυτοί εκεί! το φαινόμενο δεν αυτό δεν επικρατεί μονό στο ίντερνετ, άλλα και στην "αληθινή ζωή"! δείτε έξω τι γίνεται ! το ίδιο μπάχαλο! ο ένας κοροϊδεύει τον άλλον ,η κοιτάει να βγάλει το μάτι του άλλου!η βλαμμένη που είναι σε σχέση με έναν που την δουλεύει! σχέσεις με τα ψέματα! κοροϊδίας και υποκρισίας παντού! ένας φαύλος κύκλος ηλιθιότητας και αδίσταχτων παντού! ο εκφυλισμός σε όλους τους τομείς!!

Μάλιστα έχουν συνηθίσει στο πάτο, και αν βρεθεί κάνεις να τους τα πει κατάμουτρα ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΙΑ, η να πει τα αυτονόητα ξινίζουν τα μούτρα τους! μην τους μιλάς έτσι θα παρεξηγηθούν!! άντε ρε με τους μαμούχαλους!μέσα στην λαμογιά ειναι οι πιο πολλοι, το παίζουν και δηθεν! τους είδαμε τόσα χρονιά!πόσο εκτιμούν, τους βλέπουμε και από εδώ μέσα τώρα, όπως αυτός που γύρισε στην σπηλιά του Πλάτωνα, γύρισε ο αφυπνισμένος να ξυπνήσει τους κοιμισμένους και μονό που δεν τον σκότωσαν! το έχουμε δει και αντιμετώπιση και αυτό live!

Αν με ρωτούσε ένας Εβραίος : Δες τα Γκοϊμ... αξίζουν να τα βοηθήσεις; αυτοί είναι ικανοί να φάνε το χέρι που τους ταΐζει!θα του έλεγα: εσείς τους κάνατε Γκοϊμ με τα μπασταρδέματα αιώνες τωρα!,και φυσικά δεν αξίζουν! είναι ζώα, όχι όλοι όμως! δώστε μου ένα μέρος της Γης!

Να μαζέψω μονό της ευγενής φυλή, από μωρά καλύτερα θα ήταν! ούτε σχολείο να έχουν πάει να μην έχουν μολυσμένα μυαλά! να μην έχουν ούτε έναν κομμουνιστή στο σόϊ! για μην έχουν εκφυλιστεί καθώς και συγκεκριμένες ομάδες αίματος και γονιδίων, και άλλα που δεν θέλω να αναφέρω! να φτιάξουμε ένα παράδεισο επί της Γης! καθώς θα αρχίσουμε από την αρχή τα πάντα! η νοημοσύνη θα πάει στα ύψη και θα αγγίξει το θεϊκό! από το ζωώδες !(κάπου είχε γίνει αυτο σωστά?) όλος ο άλλος πλανήτης χάρισμα σας ρε! μαζί με τα Γκοϊμ!

Μονό ο Χίτλερ ήξερε τι παίζεται απο τους γνωστούς, αυτα που ανακάλυψα και εγώ, μέσα σε λίγο καιρό μαλιστα! και τους χάλασα την μανέστρα σε πολλούς στο ίντερνετ εν Ελλάδι! που επι χρονιά ταΐζουν σανό! (ηταν μύστης εσεις ειστε ενα τίποτα μπροστά του, και οι "αντισημίτες"!!ο Ραββίνος Φριζής σε βίντεο του τα λέει οχι εγώ! και κατι σωστό!) μαλιστα πολλοι νομιζουν οτι ηταν εβραιος ο Χίτλερ !ναι η ηλιθιότητα δεν εχει όρια! μονο που οι Εβραίοι δεν ειναι ευγενές φυλη!(ιντα ειναι αυτο το "ευγενές φυλη" ρε κοπέλι ουγκ? ο άλλος :"φασίστα ναζι" λες "ναζιστικές θεωρίες" ουγκ ουγκ!, άλλος ένας μαο μαο πιο διπλά: πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις! μπεε!)

Ένας Άγγλος ιστορικός είχε πει για τον Χίτλερ πριν ξεσπάσει η καταιγίδα του Β! Π.Π. :«Ο Αδόλφος Χίτλερ προσέφερε στον λαό του αυτό το κάτι για το οποίο ζούσε και πέθαινε αδελφωμένα πέραν του ατομικού συμφέροντος. Κι αυτό ακριβώς είναι το επικίνδυνο». Και αυτό μπορεί να το κάνει μονό ένας γνήσιος Έλληνας στην φυλή και όχι στο τίτλο!γι'αυτό την έλεγαν και ευγενές φυλή! καταλάβατε η να το ζωγραφίσω? σωστά έλεγε ότι ήταν Έλλην ,(σας το είπαν αυτό πότε?) ποιος σας είπε ρε ζώα ότι οι Έλληνες ήταν στην Ελλάδα μονό;

Ποιος Γενετιστής - Μοριακός Βιολόγος η σάρα και η Μαρά, σας είπε ότι είναι καθαρό το ελληνικό DNA? και καθαρή η ελληνική φυλή; αυτογνωσία έχετε καθόλου; αφού οι Έλληνες ήταν ευγενές φυλή, όλοι αυτοί οι αλήτες και αδίσταχτοι, Έλληνες είναι και αυτοί; οι κομμουνιστες Έλληνες και αυτοί? άλλος ένας που είχε καταλάβει λίγο τι παίζεται, Στρατής Μυριβήλης:Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι Έλληνας.[…]...

Η αλήθεια είναι ότι είναι φυλή! ουδεμιά σχέση με Έλληνες στο γένος! η θέλετε να το πάμε και επιστημονικά? αν θέλετε το πάμε κανένα πρόβλημά! με δικά τους στοιχειά μάλιστα! άλλα θα πέσουν πολλοί από τα σύννεφα! αν έχουν λίγο τσίπα βεβαία! ουγκα ουγκα : ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε; εγώ είμαι απόγονος των αρχαίων Ελλήνων! σώπα!! δεν σας βλέπω; είστε όλοι "απευθείας" παιδιά της "Θεάς" Αθηνάς! φτου φτου..... σαν 2 σταγόνες νερό μιλάμε! λίγο αυτογνωσία δεν βλάπτει!

Αυτά ειναι τα χάλια σας νεοελληνες! οπως και για πρώτη φορά είδα πως γίνεται live η μαζική πλύση εγκεφάλου στις τελευταίες εκλογές ειδικά! καθώς πριν δεν είχα ουδεμιά σχέση με ίντερνετ! και λόγο έλλειψης χρόνου, άρα να υποθέσω οτι ετσι γίνεται καθε φορά μεσώ ΜΜΕ εφημερίδων κτλ που δεν διαβάζω καν ούτε τηλεόραση βλέπω! αυτο το πράγμα το ονομάζεται δημοκρατία τωρα? έχουν ελεύθερη βούληση; πως γίνεται αυτο; γιατί εγώ βλέπω οτι ειναι σαν κοπάδια απο κατευθυνόμενα προβατα, απο το σχολείο ακόμα, άσε οτι ανήκουν στα γνωστά κομματικά μαντριά, και ψηφίζουν με βάση τι κόμμα ειναι,τι τους είπαν στα ΜΜΕ,για προσωπικό όφελος! και οχι για το κοινό κάλο!

Κατά τα αλλα δημοκρατία! τι ειναι δημοκρατία? οι ηλίθιοι που οδηγούν οι αδίσταχτοι, να "αποφασίζουν" για ολους! γιατι ειναι πλειοψηφία! αυτο λέγεται δημοκρατία, μαζί με τους υποτακτικούς του συστήματος,οι μαριονέτες! για να ειναι κάποιος μαριονέτα, πρέπει να μην εχει πάνω του, ολα αυτα τα στοιχειά που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο απο τα ζωα! για μην έχει τύψεις , ξέρετε τι σημαίνει αυτο ετσι; είδατε να γίνεται κανένα τεστ σε κανέναν αν ειναι καλα στα μυαλά του πριν γίνει "πρόεδρος"?

Η μαζική επίθεση στην Χ.Α με οδήγησε στην αλήθεια μάλιστα! οπως και η συμπεριφορά ορισμένων στο ίντερνετ, που κάτω απο αλλες συνθήκες δεν μπορούσες να έχεις μια εικόνα πως λειτουργεί η μάζα.... στην κυριολεξία ως κοπάδι απο πρόβατα!αλλα με μια διάφορα: Στα κοπάδια των ζώων, οι κινήσεις και η δράση, είναι συλλογικά. Ότι γίνεται είναι για το καλό όλων.Ο άνθρωπος αν και κοπάδι, είναι ατομικό ζώον. Σκέφτεται μόνο την πάρτη του, και επειδή ακριβώς είναι παρτάκιας, αποτυγχάνει να δεί το γενικό καλό.... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications