Οι φουσκωμένοι λογαριασμοί της ΔΕΗ αντί να ειναι δωρεάν το ρεύμα, τα golden boys και η πολιτική αλητεία!
Οι φουσκωμένοι λογαριασμοί της ΔΕΗ αντί να ειναι δωρεάν το ρεύμα, τα golden boys και η πολιτική αλητεία!

Πληρώνεις, δύο φορές το κοινωνικό αγαθό, που λέγεται ρεύμα, πληρώνεις φόρο αλληλεγγύης, αλλά και φόρο για το κοινωνικό τιμολόγιο, πληρώνεις μια κυβερνητική τηλεόραση για να διορίζουν τα κομματόσκυλα τους, πληρώνεις τα golden boys του ΑΔΜΗΕ και τα συνδικαλιστικά τσιράκια του συστήματος για να παίρνουν… χρυσά εφάπαξ.

Πληρώνεις τις ΑΠΕ για να κερδίζουν τα κρατικοδιαιτα λαμόγια με τις πράσινες »busines», πληρώνεις, πληρώνεις …..

Για να έχεις τον Σκουρλέτη να σου λεει οτι η ΔΕΗ είναι δημόσιο asset και δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί, ενώ τώρα που είναι δημόσιο, σε γδύνουν κανονικά για να κάνουν διορισμούς και να συνεχίζουν το πάρτι των ημετέρων εργατοπατέρων συνδικαλισταράδων που τροφοδοτούν τις δεξαμενές των ψηφοφόρων τους!

Σε καμία χώρα του κόσμου δεν πληρώνεις τέτοια γα@@σιατικα, φυσικά δεν εξαιρώ και τους προηγούμενους, που φόρτωναν εκβιαστικά όλα τα χαράτσια στους καταναλωτές, υπο τον φόβο, εαν δεν πληρώσεις σου κόβουμε το ρεύμα και να έχεις και κατι αστροπελέκια βουλευτές της ΝΔ να σου λένε δεν πειράζει, μπορείς να ζήσεις και με λάμπα!

Αν αυτό δεν είναι πολιτική αλητεία, τότε τι είναι?

Και μην πει κανείς δεν γίνεται δωρεάν, εδω να θυμίσουμε:Στη Λιβύη του "δικτάτορα" Καντάφι το ηλεκτρικό ρεύμα ήταν δωρεάν παροχή προς όλους!"Και τώρα θέλω να δω πως ακριβώς θα ξεφύγετε, ηλίθιοι (μαλάκες)" Μουαμάρ ΚαντάφιΑυτά ήταν από τα τελευταία λόγια του δολοφονημένου από τα κομμουνιστικά μορφώματα Μ. Καντάφι..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications