25 Απρ 2017

ΒΙΝΤΕΟ φάρσα με “βόμβα” δείτε πως τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν!!

Φόβος και τρόμος  το ισλαμ !ΒΙΝΤΕΟ φάρσα με “βόμβα” δείτε πως τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν!!

Ένα αστείο βίντεο που δείχνει πόσο πολύ έχουν επηρεαστεί, και τι εικόνα έχουν για το Ισλάμ!

Φυσικά δεν θα είχαν την ίδια αντίδραση αν δεν είχε ντυθεί μουσουλμάνος αυτός που πετάει τις δηθεν βόμβες, μπορεί να μην αντιδρούσαν καν ετσι σπασμωδικά, αν δεν ηταν μουσουλμάνος πους τους πετάει "βόμβες"!!

Το βιντεο εχει ξεπεράσει τις 2.620.435 προβολές.

Για καποιο λόγο έχει την εικόνα 2 γυναικών στην αρχή, στο 0:00, που κάνουν την ανάγκη τους,(βλέπε κεντρική εικόνα αριστερά ) η το έκοψαν στο youtube ως προκλητικό ,η αυτοι που έφτιαξαν το βίντεο και το ανέβασαν,έκοψαν την συγκεκριμένη σκηνή;, που θα έδειχνε να τρέχουν πανικόβλητες με κατεβασμένα τα βρακιά? ίσως! η καποιο λάθος στην επεξεργασία του βίντεο κάνεις δεν ξέρει!

Η εικόνα δεν ειναι στην κεντρική στο youtube αλλα φαίνεται για λίγο στην αρχή...

Στην τελευταία σκηνή ένας τύπος, με περίσσιο θάρρος που έχουν λίγοι,προσπαθεί να σώσει ενα συμπολίτη του η φίλο του, και κρέμεται από της ρεζέρβα του τσιπ σαν απο ταινία!
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΒΙΝΤΕΟ φάρσα με “βόμβα” δείτε πως τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: