Στο σκαμνί ο Λαγός!τελικά δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλαδα! Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πέρα απο κομματικές παρωπίδες!
Στο σκαμνί ο Λαγός!τελικά δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλαδα! Υπάρχει σοβαρό θέμα πέρα κομματικές παρωπίδες!

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν την Τρίτη, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός και Νίκος Μίχος για την επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Συνεργείο», στην Ηλιούπολη το 2013.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προσδιοριστεί για σήμερα από το Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας με εννέα συνολικά πρόσωπα να κάθονται στα έδρανα των κατηγορουμένων, τα οποία κατά περίσταση αντιμετωπίζουν τα πλημμελήματα της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απρόκλητης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της ηθικής αυτουργίας στις παραπάνω πράξεις και της οπλοφορίας.

Η επίθεση στον κοινωνικό στέκι έγινε τη νύχτα της 10ης Ιουλίου 2013 από ομάδα που φέρονται να είναι μέλη της Χρυσής Αυγής και επέβαιναν σε περίπου 50 μηχανές.

Ερωτήσεις χωρίς απαντήσεις:φέρονται να είναι μέλη της Χρυσής Αυγής? δηλαδή δεν ειναι σίγουροι αν ειναι η οχι! και αν ηταν πράκτορες που είχαν ντυθεί Χρυσαυγίτες ?(αυτα δεν σας τα έχουν πει!)

2 : έγινε τη νύχτα της 10ης Ιουλίου 2013!! και το θυμήθηκαν τώρα; δεν βρήκαν τίποτα άλλο να τους σέρνουν στα δικαστήρια?

3: της απρόκλητης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης,οπλοφορίας την κανουν συνεχεία οι δικοί τους είδατε πότε να δικάζεται κάνεις? άσε που αν πιάσουν κανέναν κατά λάθος ειναι την ίδια μέρα έξω!

4 Επίσης οι δικοί τους καταπατούν το σύνταγμα: Δικαίωμα του συνέρχεσθαι, προκαλούν φθορές ξένης ιδιοκτησίας,οπλοφορούν, απειλούν συκοφαντούν, ψεύδονται,παράνομες διαδικτυακές άπατες, και η λίστα δεν τελειώνει..

Απορώ πως αντέχουν τόση αδικία εκεί στην Χ.Α! (έχουν και ενα μάτσο απο πρόβατα να ειναι κατα τους) Δεύτερο : Ποιοι ειναι αυτοι οι "δικαστές" που ειναι συνεργάτες τους; ειναι άρρωστοι διανοητικά ανάπηροι "δικαστές"? με νεκρό μετωπιαίο λοβό(άρα δεν έχουν αισθήματα) , που κοιμούνται ήσυχα χωρίς ίχνος τύψεων; διότι ειναι εις γνώσης τους οτι διαπράττουν αδικία, άρα τίθεται το ερώτημα οτι ειναι προβληματικοί, όμοιος και ενα σορό βουλευτές και λοιποί σε θέσεις κλειδιά σε όλους τους τομείς, έχουν μαγαρίσει τα πάντα με λίγα λογία! άρα δεν έπρεπε να είναι σε αυτές τις θέσεις,οπως και πίσω απο ιστοσελίδες που ψεύδονται συνεχεία.

Αυτό λέγεται δημοκρατία! γιαυτό δεν περνάει κανένας απο εξετάσεις αν ειναι οκ διανοητικά πριν γίνει βουλευτής, δικαστής κτλ!σας έμαθαν οτι ήμαστε όλοι ίδιοι! αν είμαστε όλοι ιδιοι ηλίθιοι, θα ηταν όλοι υπέρ οτι λέει η ελιτ! αφού στα ίδια σχολεία και την ίδια πλύση εγκεφάλου δέχονται απο μικρά,τοτε γιατι δεν ειναι όλοι ιδιοι; και δεν θα υπήρχε εξέλιξη και καμια πρόοδο πουθενά! ακομα σε σπηλαία θα ηταν όλοι! έχει παρατηρηθεί οτι οι δουλικοί ειναι κατώτεροι και δεν έχουν κάνει καμία εφεύρεση ιστορικά, πέρα του να αντιγράφουν

Τα παραπάνω ας τα σκεφτούν κάποιοι όσοι έχουν λογική,αντί για τις κομματικές τους παρωπίδες,εδώ τίθεται σοβαρό πρόβλημα καθώς άφορα όλους, φανταστείτε πως ειναι όλοι αυτοι στην προσωπική τους ζωή, όταν ειναι ετσι σε θέματα πολίτικης! ζουν ανάμεσα σας, η μαζί σας τα ίδια "άτομα"! που δεν το έχουν σε τίποτα να κάνουν κακό για προσωπικό τους όφελος! η ακόμα και να κάνουν κακό και στους ίδιους μακροπρόθεσμα .... ο ορισμός του ηλίθιου , που εύκολα γίνονται χρήσιμοι ηλίθιοι ξέρετε σε ποιους!(ΥΓ οι ηλίθιοι βγάζουν ηλίθια παιδιά....! για όσους πιάσουν το υπονοούμενο!) ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Αγγελικηείπε...

Ο Ηλιας Κασιδιαρης λεει οτι αν ηταν αλλο κομμα στη θεση της χ.α. Θα ειχε διαλυθει δε θα αντεχαν θα ειχαν φυγει ακομα και τα τραπεζια και οι καρεκλες

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications