Μετά από αρκετές αισχρές αναρτήσεις για τον Άγιο Γεώργιο ήρθε η ώρα για ένα ακόμα παραμύθι με ιππότες,δράκους και μάγισσες.
Μετά από αρκετές αισχρές αναρτήσεις για τον Άγιο Γεώργιο ήρθε η ώρα για ένα ακόμα παραμύθι με ιππότες,δράκους και μάγισσες.

Μια φορά και έναν καιρό, πριν πολλά χρόνια, ζούσε μία κοπέλα. ήταν μία συνηθισμένη κοπέλα..

Ήταν σε γενικές γραμμές μια καλή, ανεξάρτητη και ευγενική ψυχή, στα πνευματικά θέματα ήταν "άπιστος Θωμάς". η επιλογή της ήταν να είναι ένα καλό ανθρώπινο όν.

Να πιστεύει στον εαυτό της,αγάπησε, αλλά χώρισε με τον αγαπημένο της.Η αγάπη όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν έχει κουμπί. να το πατάς και να σταματάς να αγαπάς αυτόν που αγαπάς.Η κοπέλα είχε μιαν φίλη.. η φίλη της ανησύχησε γιατί η κοπέλα δεν προχωρούσε την προσωπική ζωή της.

Έκλεψε λοιπόν μιαν φωτογραφία της και την πήγε σε μία μάγισσα για να της "λύσει" τα μάγια της αγάπης.Εν αγνοία της η κοπέλα δαιμονιοπλήκτηκε, δηλαδή τα μυαρα πνεύματα άρχισαν να παρουσιάζονται στον ύπνο της, περίπου τρεις μήνες η κοπέλα είχε οράματα κι όχι τα φυσιολογικά όνειρα.

Ο Θεός μέσω αυτού του τρόπου επέτρεψε να δει μεγάλο τμήμα των αοράτων υπάρξεων, καλών και κακών..
βέβαια, το να βλέπεις οποιαδήποτε στιγμή στον ύπνο σου σολομωνικές γραφές που δε γνώριζες, μυαρά πνεύματα που σε δελεάζουν με οτιδήποτε αρκεί να "υπογράψεις" συμβόλαιο την ψυχή σου και ασφαλώς σιγά σιγά να αρχίσεις να έχεις ενοχλήσεις και στον ξύπνιο σου, δεν είναι ο,τι καλύτερο..

Και δεν ξέρεις τι συμβαίνει!!
ένα βράδυ λοιπόν, η κοπέλα προσευχήθηκε γιατί ήταν η "έξυπνη του αεροπλάνου" και το πρωί ξύπνησε με μία κουβέντα στο στόμα: ίνα κραζω σοι.

Έψαξε και βρήκε τι είναι αυτό. ήταν από τους χαιρετισμούς της Παναγίας που όταν κάποιος τους διαβάζει, εκείνη την στιγμή πρεσβεύει η Παναγία στον Θεό για εκείνον..

Δε θα περιγράψω τα οράματα-όνειρα που είχε αυτό το κορίτσι, δεν είναι επί του παρόντος.. θα πω πως στον "τελευταίο πειρασμό" είχε μιαν εικόνα του Αγίου Γεωργίου του Φανερωμενου.
ήταν μία εικόνα που της είχε χαρίσει ο αδελφός της και της είχε πει την ιστορία.

Όπως προαναφέρθηκε, η κοπέλα ήταν άπιστος Θωμάς στα πνευματικά, πίστευε πως μπορεί να υπάρχει Θεός, μπορεί και να μην υπάρχει.. αν υπάρχει, θα τον βρει.

Είχε δεχθεί όμως το δώρο γιατί ήταν ευγενική ψυχή και δεν ήθελε να προσβάλει κάποιον που αγαπούσε όπως ο αδελφός της.. πριν κοιμηθεί, στον "τελευταίο πειρασμό", παρακάλεσε τον Άγιο Γεώργιο όπως φανερώθηκε και έσωσε τους μοναχούς του από βέβαιο θάνατο, να φανερωθεί και να βοηθήσει κι αυτή να μην την παγιδέψουν τα πονηρά πνεύματα στον ύπνο της.

Ο Άγιος Γεώργιος φανερώθηκε, δεν επέτρεψε στα πονηρά πνεύματα να περάσουν στον πνευματικό κόσμο της κοπέλας και φανερώθηκε και στη φίλη που είχε πάει την φωτογραφία στη μάγισσα. ..Δεν θα περιγράψω τον "τελευταίο πειρασμό" μιας και οι περιγραφές είναι βαριά πνευματικά και χρειάζονται ανάλυση για να καταλάβει οποιος διαβάζει αυτό το κείμενο.

θα πω πως η κοπέλα σαν "άπιστος Θωμάς" είδε κι έζησε πράγματα που μόνο πολλοί λίγοι μπορούν να καταλάβουν.
θα πω πως Άγιος Γεώργιος είναι ένας ιππότης-Αγιος..
όποιος τον επικαλείται, τον έχει προστάτη και σύμμαχο.

(η ιστορία αυτή μπορεί να είναι παραμύθι, μπορεί και όχι.. οποίος είναι άπιστος Θωμάς, αν όντως θέλει, κάποια στιγμή ο Θεός θα του φανερωθεί με τον τρόπο που θα μπορέσει να Τον αντιληφθεί) ιστορία απο το facebook

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications