26 Απρ 2017

Μυστήριο με σκελετό σε κάδο πίσω από το Χρηματιστήριo

Μυστήριο με σκελετό σε κάδο πίσω από το Χρηματιστήριo [εικόνες]

Μυστήριο με ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων κοντά στις οδούς Πολυκράτους και Τριδήμα Γεωργίου πίσω από το Χρηματιστήριο.

Επί τόπου έχουν σπεύσει αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να διαπιστώσουν αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση η σακούλα έχει μεταφερθεί στον κάδο.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι τα οστά έχουν πλυθεί και καθαριστεί.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Από εγκληματική ενέργεια μέχρι και να τα πέταξε κάποιος φοιτητής ιατρικής που τα χρησιμοποιούσε σε εργαστήρια.

Αυτό το τελευταίο εξετάζεται διότι σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί, τα οστά είναι σε σχετικά καλή κατάσταση και όχι από πτώμα που είναι σε προχωρημένη σήψη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μυστήριο με σκελετό σε κάδο πίσω από το Χρηματιστήριo
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: