24 Μαρ 2017

Φωτογραφίες από την Μουσουλμανική παρέλαση ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ στο κέντρο της Αθήνας ,γιατι κάνουν παρέλαση??

Φωτογραφίες από την Μουσουλμανική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας! γιατι κάνουν παρέλαση??

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας. Στην παρέλαση προπορεύτηκε, ως είθισται, το Γενικό Λύκειο Καλαβρύτων «Ευσέβιος Κηπουργός», με παραδοσιακές φορεσιές και το λάβαρο της επανάστασης του 1821.

Την παρέλαση παρακολούθησαν ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας της χώρας.

Στην παρέλαση προπορεύτηκε, ως είθισται, το Γενικό Λύκειο Καλαβρύτων «Ευσέβιος Κηπουργός», με παραδοσιακές φορεσιές και το λάβαρο της επανάστασης του 1821.

Στην παρέλαση συμμετέχουν τα σχολεία της Α' Αθηνών με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθένα, καθώς επίσης και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και Οδηγισμού, η ομάδα των Special Olympics ο σύλλογος Αρεοπολιτών Μάνης και η Παγκρήτιος Ένωση Αθηνών.

Σε αυτή την παρέλαση, η παρουσία που ξεχώρισε ήταν εκείνη μία μουσουλμάνα φορώντας μίας λευκή μαντήλα.σημαιοφόρου από το Αφγανιστάν!! αφου στην Συριά δεν ειναι μουσουλμάνες οι πιο πολλές,και δεν ξεχωρίζουν καν απο Ελληνίδες! οπως οι μουσουλμάνες (όταν έχεις αριστερούς καθηγητές και λαθρο που δεν κάνουν ούτε τα μισά μαθήματα ! μπορεί να μην μιλάνε καν ελληνικά ,συν οτι οι αριστεροί ειναι ρατσιστές προς Έλληνες) καλά πως γίνεται τέτοιο ξεφτίλισμα και δεν κάνει τίποτα κανεις; παντού αριστεροτουρκοι εχουν μπει?

Πριν την έναρξη της παρέλασης, κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο του Aγνώστου Στρατιώτη, εκ μέρους της πολιτικής, πολιτειακής και στρατιωτική ηγεσία της χώρας και έγινε η ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

2σχόλια:

Φωτογραφίες από την Μουσουλμανική παρέλαση ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ στο κέντρο της Αθήνας ,γιατι κάνουν παρέλαση??
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Και καλά οι Έλληνες αποτίουν φόρο τιμής προς τους Προγόνους τους που έπεσαν για την ελευθερία και παρελαύνουν.
Οι ξένοι μαθητές δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο παρελαύνουν? Τι γιορτάζουν αυτοί? Οι ίδιοι και οι οικογένειές τους δεν καταλαβαίνουν ότι είναι ξένο σώμα, σφήνα στην παρέλαση των Ελλήνων? ότι τους χλευάζει ο κόσμος?
Αυτοί που τους βάζουν να παρελάσουν, τους βάζουν επίτηδες για γνωστούς λόγους.
Αυτοί όμως δεν καταλαβαίνουν ότι εκεί δεν για χαβαλέ και ότι γινονται ρεζίλι?

no imageΑνώνυμος

Και η μ@λ@κία τους δεν σταματά εκεί. Έχουμε τη Μουσουλμάνα να σηκώνει σημαία, που πάνω της έχει τον σταυρό.....
Από κει και μόνο φαίνεται ότι παρελαύνουν επίτηδες ΓΙΑ ΚΆΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ. Για τέτοιους μ@λ$&*κες μιλάμε.
Παρελαύνει η μουσουλμάνα γιορτάζοντας προφανώς που οι Έλληνες νίκησαν τους Οθωμανούς.
Μιλάμε για μυαλά.....ατελείωτα. Πραγματικά για γέλια ειναι οι άνθρωποι.

1,61

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: