ΒΟΜΒΑ Wikileaks! Ζήτησε ανοικτά τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Τζούλιαν Ασάνζ η….ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!

«Δεν μπορούμε να τον χτυπήσουμε με κηφήνα»(γνωστό ως drone) είπε η κα Κλίντον σε ένα υπόμνημα του Στέιτ Ντιπάρντμεντ το Νοεμ. του 2010 αναφερόμενη στο αντίπαλο δέος της, τον κ Τζούλιαν Ασάνζ της ομάδας χάκερ WikiLeaks ΑΠΟΔΕΙΧΝΥΟΝΤΑΣ 100 τοις 100 τις δολοφονικές τάσεις και ορμές αυτής της παλιο-γριάς που έχει προβεί η ίδια, μαζί με τον σύζηγό της Μπίλ, στην δολοφονία ΟΛΩΝ των πολιτικών τους αντιπάλων. Αυτό είναι ξεκάθαρο εδώ και δεκαετίες για αυτό το εγκληματικό ζευγάρι.

Αλλά τι επιβεβαιώνει εδώ η Κλίντον στο εν λόγω σημείωμα??? Επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η Αμερικανική κυβέρνηση προβαίνει σε…ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΗΣ ΜΕ….ΚΗΨΗΕΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ!!!

Δείτε τώρα το τουίτ που μόλις έκανε η WikiLeaks αναφερόμενη σε ένα άρθρο του σάιτ truepundit.com

Kαι όταν το είπε αυτό η Κλίντον, ήταν στο ίδιο δωμάτιο μαζί της στελέχη του υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ που έσκασαν στα γέλια όταν ξεστόμισε τέτοια πράγματα η Χίλαρι. Όμως, έγινε μετά μεγάλη σιωπή ανάμεσά τους όταν η Χίλαρι συνέχισε να μιλάει με έναν τρόπο…ΑΠΟΤΟΜΟ (ΚΟΦΤΟ) για το ενδεχόμενο της δολοφονίας του Ασάνζ απο…ΤΗΝ ΙΔΙΑ.

Μην ξεχνάμε και όλες τις δολοφονίες που έχει διατάξει η ίδια η Χίλαρι καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των προεδρικών εκλογών.

greeknewsondemand
Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications