Ετοιμάζουν μπλόκα αύριο σε όλα τα Ειρηνοδικεία! ΣΥΡΙΖΑ θέλατε ρε προβατα; ακομα ειναι αρχή θα δείτε τι ετσι διεθνές κομμουνισμός!
Ετοιμάζουν μπλόκα αύριο σε όλα τα Ειρηνοδικεία! ΣΥΡΙΖΑ θέλατε ρε προβατα; ακομα ειναι αρχή θα δείτε τι ετσι διεθνές κομμουνισμός!

Γενικό ξεσηκωμό προκαλούν οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί αύριο Τετάρτη σε όλα τα Ειρηνοδικεία της χώρας... Ήδη έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες στις 15.00 ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν γίνει καλέσματα από τη Λαϊκή Ενότητα, το ΕΠΑΜ, συλλογικότητες κατοίκων και άλλες ομάδες αλληλέγγυων...

Μέσα σε όλα αυτά το Συντονιστικό όργανο των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων της χώρας αποφάσισε αποχή από όλους τους προγραμματισμένους, για την Τετάρτη, πλειστηριασμούς.

Μάλιστα εντός της εβδομάδας, οι συμβολαιογράφοι θα αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους και, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αποφασίσουν την αποχή διαρκείας από τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Συγκεκριμένα η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος κατά τη σημερινή συνεδρίασή της αποφάσισε την αποχή των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών αύριο Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016, απαιτώντας «από την ελληνική Πολιτεία και από όλο το πολιτικό και δικαϊκό σύστημα να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις προκειμένου να επιλυθεί το μείζον ζήτημα των πλειστηριασμών και ειδικότερα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και να διασφαλίσει τη νομιμότητα και την ομαλότητα της διαδικασίας».

Σε σχετική ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής αναφέρεται ότι «είναι δεδομένο ότι η συμμετοχή του συμβολαιογράφου στη διαδικασία του πλειστηριασμού είναι η μόνη που εγγυάται τη νομιμότητα της εκτελεστικής διαδικασίας και την προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών».

Ακόμη, η συντονιστική επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος θα παραχωρήσει αύριο στις 12.00 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου με θέμα τις θέσεις της ελληνικής συμβολαιογραφίας για το ζήτημα των πλειστηριασμών και την περαιτέρω στάση της το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications