1 Οκτ 2016

«ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ»- Η οργή του Κοντομηνά για τον Λαζόπουλο

«ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ»- Η οργή του Κοντομηνά για τον Λαζόπουλο

Αποφασισμένος να δώσει την μάχη μέχρι τέλους για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, αλλά και να μην κάνει κάνει πίσω εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς.

Όπως εκμυστηρεύτηκε σε στενούς του συνεργάτες παρά τις διάφορες «σειρήνες» και τους «ενδιάμεσους» από το κυβερνητικό στρατόπεδο που τον σπρώχνουν να τα βρει με τον Σαββίδη, ο καναλάρχης της Κάντζας θεωρεί πως στο τέλος, θα τα καταφέρει να ανατρέψει και την σημερινή (αρνητική για αυτόν) κατάσταση.
Αφού και η υποψηφιότητα Σαββίδη, όπως πριν και του Καλογρίτσα «μπάζει από 100 μεριές»…

Εκεί όμως που γυαλίζει το μάτι του Κοντομηνά, είναι όταν ακούει το όνομα Λάκης Λαζόπουλος.
Ο ιδιοκτήτης του Alpha δεν κρύβει τη οργή (αλλά και την ανθρώπινη στεναχώρια του) για την αχάριστη στάση που επέδειξε στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, το μέχρι πρότινος δεξί του χέρι Λάκης Λαζόπουλος.

Ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια έτρωγε με «χρυσά κουτάλια» στον Alpha – ακούγεται πως ο Κοντομηνάς «έσκαγε» 30 κολλαριστά χιλιάρικα στον Λαζόπουλο ανά εκπομπή για το Τσαντίρι. Και όταν τον χρειάστηκε δίπλα του ο Κοντομηνάς, στην «μητέρα των μαχών», πήδηξε σαν το ποντίκι από το καράβι.

Αντίστοιχο αρνητικό κλίμα για τον «αχάριστο» Λαζόπουλο επικρατεί και στις τάξεις των εργαζομένων στο κανάλι της Κάντζας.
Αφού πολλοί μέσα στον Alpha ισχυρίζονται (και όχι άδικα) πως ο Λαζόπουλος πήρε στον λαιμό του τον Κοντομηνά , πείθοντας τον πως εάν το κανάλι «έπαιζε» με τον ΣΥΡΙΖΑ θα διασφάλιζε την επιβίωση του στο νέο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο που επιχειρούν να επιβάλουν τα Σοβιέτ του Μαξίμου.

Από την πλευρά του πάντως ο Λαζόπουλος, συνεχίζει μέσα από τα άρθρα στο site που διαθέτει, να μην γράφει ούτε μια κουβέντα υποστήριξης, για το κανάλι και τον άνθρωπο που τον σίτιζε πλουσιοπάροχα τα τελευταία πέντε χρόνια.
Και την ίδια στιγμή συνεχίζει να προπαγανδίζει την ολοκληρωτική, αλά Μαδούρο διαδικασία, που επέλεξαν Τσίπρας και Παππάς για την αδιεοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών.

Αλλά «όλα εδώ πληρώνονται» όπως συνηθίζει να λέει και ο Κοντομηνάς…

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ»- Η οργή του Κοντομηνά για τον Λαζόπουλο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats